![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Όνομα και πράγμα !!! ε;
|
|
|
|||
|
|||
|
Για αλλη μια φορα αποδειξαμε την ΙΣΧΥ εν τη ΕΝΩΣΗ!!!
αν και μονοσελος τελικα.....να ευχαριστησω το μαυροσκιαδακη!!(black shadow) για τα 540 χιλιομετρων κουτσομπολια που καναμε με το ρουχουμουχου---να πω στους Πατρινους ευχαριστω για την παρεα!!!περαστικα στον πρωτεργατη της εκδρομης......τον κωστα (gsmaniac) που σαν ακροατης ειναι απιθανος......(ακου εκει γρινιαζα......)βρεγμενη σανιδα που θελετε!!!!! και τελος ενα τεραστιο ευχαριστω στην μαμα μου......που με εκανε ΟΜΟΡΦΟ ![]() Η παρεα ως ηταν αναμενομενο...ηταν 10 ' το φαγητο.....παρα πολυ καλο..... στα κακως κειμενα της εκδρομης,,,,,,εχω τα παρακατω.......... και για να σας προβληματισω ΟΛΟΥΣ......εκανα 539 χιλιομετρα με ένα ρεζερβουαρ!!!!!! τοσο καιρο βρωμιζω την PRINCESS και αναγκάστικα να της ριξω νερακι απο την αλμυρα που εφαγε---συγνωμη δασκαλε της απλησιας boxer ---αχ....απο princess μου την πατε για ΓΟΡΓΟΝΑ![]() αλλα σας την εσκασα παλιοπαιδα!!!!!!καποιος----ονοματα μην λεμε......(Frits) κυκλοφορει στους κυκλους του forum οτι ειμαι ο υπερτατος δασκαλος στο χωμα......... ![]() ![]() ![]() να προσθεσω οτι οσα κανω τα κανω με δεμενα τα μάτια και αναποδι καβαλα πανω στην μηχανη.....και οταν βαριεμαι,,,,,πραγμα πολυ σπανιο.....κατεβαζω κατω και τον δευτερο τροχο της μηχανης............. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και οσο για το δασκαλος...ναι ειναι αληθεια ...ειμαι δασκαλος...στην ΠΛΑΚΑ!! ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Ντινοπουλε...καποιος ειπε οτι ειμαι σαν και εσενα στην μουρμουρα......θες να παμε για καφε <<μαρμαρατο>> σπιτι του????? να δει ποσα απιδια βανει ο σακος!!! ![]() ![]() και παλι ευχαριστω ΟΛΟΥΣ.....και την μαμά μου!!!!!! και κατι ακομα.....να σας πτροβληματισω.....εκανα 539,1 χλμ με ενα τεποζιτο βενζινης.....(33 λτ) γιατι καποιοι δεν αφην αβενζιναδικο για βενζιναδικο!!!!
Last edited by vasorfa; 29-03-2010 at 18:09. |
|
|
|||
|
|||
|
Εξαιρετικά αφιερωμένες στον Θοδωρή (teo71)
http://img706.imageshack.us/i/dsc0336139.jpg/ http://img202.imageshack.us/i/dsc0335138.jpg/ Last edited by aeriko; 29-03-2010 at 19:13. |
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα....
|
|
|
|||
|
|||
|
περαστικα στον πρωτεργατη της εκδρομης......τον κωστα (gsmaniac)
αυτος λεγετε θανασης(jefe)...... ![]() εκανα 539 χιλιομετρα με ένα ρεζερβουαρ!!!!!! και εγω αν ταξιδευα σαν χελωνα ![]() ![]() 600 θα μου εβγαζε.....![]() οτι ειμαι ο υπερτατος δασκαλος στο χωμα......... αυτο ειναι αληθεια...... ![]() ![]() ![]() Ντινοπουλε...καποιος ειπε οτι ειμαι σαν και εσενα στην μουρμουρα...... αυτο ειναι μεγαλο ψεμα... εισαι χειροτερος![]() θες να παμε για καφε <<μαρμαρατο>> σπιτι του????? εισαι καλεσμενος για καφε,στα μαρμαρενια αλωνια ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εννουσα των jefe(θαναση) γιαυτο και οι τελειες,,,,,,,,με τον κωστα...ξεκιναει νεα προταση. ![]() ![]() οσο για την χελωνα.....ΟΠΟΙΟΣ βιαζεται ....σκονταφτει ![]() ![]() ή σταματάει σε αλλό 90 χιλιομετρο!!!!(like kas)![]() ![]() ....οσο για το δασκαλος στο χωμα......ενα σας λεω.....φτυστε με μη με ματιάξετε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αντε και στην επομενη....εξορμηση ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Να'στε καλά παιδιά κ πάντα τέτοιες όμορφες συνευρέσεις! Ελπίζω στην επόμενη να μην έχω δυσκολίες.... Σας ευχαριστώ όλους για τα περαστικά που μου στείλατε κ μου στέλνετε, έχω ήδη αρχίσει να ανακάμπτω κ απεργάζομαι σχέδια για νέες εξορμήσεις...
![]() Jefe |
|
|
|||
|
|||
|
Last edited by aeriko; 29-03-2010 at 20:39. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κυριακή 14 Μαρτίου 2010 Σούνιο - Λαυριο | evanslam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 40 | 27-03-2010 11:57 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 21 Μαρτίου 2010 !!! | frits | Μια καλημέρα είναι αυτή | 71 | 22-03-2010 08:55 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 14 Μαρτίου 2010 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 73 | 15-03-2010 08:05 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 7 Μαρτίου 2010 !!! | sintarta | Μια καλημέρα είναι αυτή | 95 | 08-03-2010 07:09 |
| Καφεδάκι - Μπανάκι... στην Πάτρα την Κυριακή 12 Ιουλίου!!! | skippybi | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 76 | 14-08-2009 02:44 |