![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
επίσης Γιώργο με υγεία φίλε!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μεθυσμενους..... ![]() ![]() πολυ τσιπουρο,εδω πανω... ![]() εχω GPS....καρντια μου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο ξέρεις τα Χριστούγεννα οι ευχές ήταν από το κατσίκι προς το γουρούνι , και η απάντηση φαντάζομαι θα ήταν η ανάλογη
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλη ανασταση μα ειμαστε ολοι καλα , καλοφαγωτο το αρνακι
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
.... εννοείται ..... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
....επίσης αδερφέ .... Να χαίρεσαι τον Μήτσο σου .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
αρχισες το πιωμα;;;;;;;;;;;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Την καλησπέρα μου σε όλους........
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πρέπει σήμερα να γίνει μεγάλος σαματάς από τα βαρελότα .Ήδη από τώρα νομίζω πως βρίσκομαι στη Βαγδάτη .Έχουμε και λίγο ανάγκη να ξεδώσουμε από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας ..... Πανικός
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες , καλησπέρες & καληνυχτες Μεγάλη Παρασκευή 2 Απριλίου | KAS | Μια καλημέρα είναι αυτή | 100 | 03-04-2010 01:42 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Μ. Πέμπτη 1 Απριλίου 2010 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 99 | 02-04-2010 09:11 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Σάββατο 31 Οκτωβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 63 | 01-11-2009 03:37 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Σάββατο 27 Ιουνίου 09 !!! | sotos | Μια καλημέρα είναι αυτή | 30 | 28-06-2009 05:05 |
Καλημέρες, καλησπέρες και καληνύχτες !!! Σάββατο 31-01-09 | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 21 | 01-02-2009 02:48 |