![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα , θα σου δώσουν μια αλοιφή των 3,5 ευρώ θα το τρίψεις και θα περάσει.....αν δεν...τότε θα σου τα αλλάξουν.... Ας προσέχαμε....εγώ ακόμα περιμένω την αλοιφή.....απο πόυ την φέρνουν;;;;; |
|
|||
|
|||
![]()
Το τρίψιμο γίνεται από την εταιρία ή από μόνος σου ;;;;;;;;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μόνος ρε συ....θες να σε χρεώσουν κίολας....
πανάκι τριψιματακι και είσαι κομπλέ.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια πολλά παίδες,
μετά απο αρκετό τρίψιμο με την μαγική αλοιφή , τα σημάδια διάβρωσης έκαναν φτερά, θέλω να πιστεύω πως δεν θα ξαναεμφανιστούν....η αλήθεια είναι όμως πως έτριβα πολύ ώρα!!!! ευχαριστώ... |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Τί σε κάνει να είσαι τόσο σίγουρος ;;; ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Έλα ντε!!!!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Δημητρό, επειδή έχω τα ίδια στίγματα στα κάγκελα της Adve, να έρθω να μου δείξεις πώς τα έτριψες ;;;; ![]() Εν ανάγκη, να φέρω το δικό μου πανάκι .... ![]() Πέρα απ' τ' αστεία, η παρέα σε τέτοιες "σπαστικές" και βαρετές δουλειές, είναι όλα τα λεφτά .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
όντως η παρέα χρειάζεται.....εγώ ήμουν μόνος
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλή η παρέα αλλά και λίγη βοήθεια από τον φίλο σου δεν βλάπτει.Τσάμπα θα πιεί τον φραπέ ;;;; ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αντικατάσταση grip σε R1200GS/'04 | BOXER | Τεχνικά θέματα - DIY | 62 | 24-11-2013 14:51 |
...αλλαγή βαλβολινες κιβωτίου ταχυτήτων σε R1200GS '04 | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 60 | 05-01-2013 11:07 |
...αλλαγή βαλβολινων άξονα μετάδοσης σε R1200GS (04-07) | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 119 | 15-06-2012 01:30 |
Στήριξη σχάρας GIVI (Universal) σε R1200GS | pkar | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 19 | 19-07-2010 02:42 |