|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: πασχα με αυτοκινουμενο......σπιτι 

Ρε τι μας κάνεις τώρα, πάνω που πάει να κλείσει η μία πληγή εσύ μας ανοίγεις άλλη.  Μπράβο σου, πες μου αν το είχες ξανακάνει; | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: πασχα με αυτοκινουμενο......σπιτι Απόσπασμα: 
  πρωτη φορα με αυτοκινουμενο....  | 
| 

| |||
| 
 | |||

παρεπιπτοντως , τα 1000- 1500 που ζητουν ειναι η απαλλαγη της μικτης ...    !! κατι ξερουν . | 
| 

| |||
| 
 | |||

Να κι άλλος παθών , τέλη Ιανουαρίου νοίκιασα και εγώ απο τα παιδιά του cumberclub αυτοκινούμενο για 3 ημέρες ,πήγα Πλαταμώνα μέσω Ελασσόνας . τρομερή εμπειρία , με τους 2 γιούς μου να έχουν πάθει πλάκα, μεγάλη υπόθεση να κάνεις στάση στον μόλο του Καραβόμυλου και να τρως επιτόπου μακαρονάδα ζεστή  η να λες " ρε γυναίκα φτιάξε μου ένα καφεδάκι" καθώς εσύ οδηγάς  η να ξυπνάς και να τρως πρωινό με θέα το κάστρο και τον Παλιό Παντελεήμονα !!!   | 
| 

| |||
| 
 | |||

πολύ καλή φάση για πολλά άτομα! μάλλον λόγω επαγγέλματος φίλε,έχεις καταλάβει το νόημα της ζωής! φεύγα όσο σε πέρνει!δώσεεεεεεεεε   | 
| 

| |||
| 
 | |||

Κωστή πάντα καλά να περνάτε φίλε, οτι και όπως και αν το κάνετε...   | 
| 

| |||
| 
 | |||

Κώστα τι επάγγελμα κάνεις ρε φίλε αν επιτρέπεται?     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||

Άκυρο. Είδα το προφίλ σου και κατάλαβα το υποννοούμενο...  Τι να πώ.. Δε θα σχολιάσω, είναι θέμα πιθανοτήτων όλα..   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: πασχα με αυτοκινουμενο......σπιτι Απόσπασμα: 
  δεν υπαρχει κανενα υπονοουμενο......αρχιτεκτονας ειμαι  | 
| 

| |||
| 
 | |||

μπραβο βρε Κωστα! το σκεφτωμαι για του χρονου το καλοκαιρι για Ιταλια...   | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Σχετικά Θέματα | ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| Το 20% του πληθυσμού στην Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας με | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 11-07-2010 04:12 | 
| TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 14:59 | 
| Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 13:50 | 
| Tι θα κανετε το πασχα??? | wet & dirty | Διάφορα | 13 | 13-04-2009 02:39 |