![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πήρα δύο για μένα και δύο για ένα φίλο
μέταλλο βαρύ, χρωμίου βαναδίου το υλικό, τρία καρυδάκια 17-19-21 και μια επέκταση δεκάποντη, πλαστική θήκη και οδηγίες χρήσης στα ελληνικά, με αναλογική ρύθμιση και ένδειξη και μια κάρτα μετατροπής σε διαφορετικά συστήματα μονάδων μέτρησης όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε δεν είναι μοναδική και ανεπανάληπτη περίπτωση, αλλά σίγουρα είναι μια καλή ευκαιρία |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ε, μα δεν κατάλαβες...... ένα για κάθε χέρι (πήρα ένα παραπάνω για δώρο) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ! |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω εστειλα τον Hargoul να μου το παρει!!! περιλαμβανει ολα οσα ειπες και επισεις ειναι made in germany!!! το οποιο σημαινει οτι η μπουμπουκες μας δεν θα παθουν αλεργικο σοκ...για τα ανατολικα μηχανακια συνιστω ενισχυτικο βενζινης πρωι βραδυ για 3 ημερες!!!!! (σε αλλο ποστ ανεφερα οτι εχει περιθωριο λαθους +/- 4%)...
Σιγα μη δεν πηγαινα να το παρω (για να σε προλαβω Κωστα...οπου εργαλειο ο Ιγνατιος πρωτος!!!) Last edited by Wicked_GS; 04-04-2010 at 16:06. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πως το είδες;;;;Αξίζει η αγορά ;;;; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
made in germany
|
|
|||
|
|||
![]() επeιδη το εχω χασει λιγο.... ![]() ![]() ![]() ![]() ποιο ροποκλειδο καλυπτει ολες τις αναγκες της μπουμπους μου??(r 1200 gs adventure)? ![]() ![]() ![]() ![]() υπαρχει καπιοιο σετ ετοιμο????? |
![]() |
|
|