![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
θα πω και εγω την αποψη μου , παρολο που το θεμα μας ειναι προσφορες και οχι αποψεις περι ασφαλισης .
Δεν ειναι το ιδιο αντικειμενο η ασφαλιση μεσω internet. Δεν μπορεις να καλεσεις ανα πασα ωρα και στιγμη μια εταιρια για να ζητησεις οτι θελησεις , αλλα δευτερα - παρασκευη , καποιες συγκεκριμενες ωρες . Οταν χρειαστεις πληροφοριες για μια ζημια , δεν μπορει να σε εξυπηρετησει κανεις , εκτος απο εναν 'καλο' ασφαλιστη . Εκεινος θα προσπαθησει να κανει το πιο συμφερων deal μεταξυ εταιριας και ασφαλισμενου . Εκεινος θα εχει αριθμο ζημιας , τιμολογια , αδεια κυκλοφοριας , διπλωμα και οτι αλλο χρειαστει σε ενα σκονισμενο αρχειο , για να σταλει πιο γρηγορα στην εταιρια τη στιγμη που θα ζητηθουν απο την εταιρια . Εκεινος ξερει τους ορους , τις εξαιρεσεις και τα τρικ που πρεπει ή δεν πρεπει να περασουν . Ο ασφαλιστης μπορει να σου στειλει ενα fax με το ασφαλιστηριο σου τη στιγμη που θα χρειαστει (τροχαια , κτλ ) οταν δεν το εχεις μαζι σου . Ενας καλος ασφαλιστης κανει πολλα πραγματα τα οποια δεν ειναι γνωστα στο ασφαλιστικο κοινο . Το κυριοτερο ειναι οτι τσακωνεται καθημερινα με ενα πρακτορειο ή μια εταιρια για να κερδισει εκπτωσεις , για το ασφαλιστικο κοινο να ασφαλισει καποιον ΄ζημιαρη΄, απο το ασφαλιστικο κοινο να κερδισει ακομα και 200 € περισσοτερα σε μια ζημια, απο αυτα που αποφασιζει μια εταιρια να δωσει , λογω καχυποψιας υπερτιμολογησης των πελατων και των φανοποιων και δυστυχως τα λεφτα που παιρνει ειναι λιγα ... πολυ λιγα . ας μην ειμαστε αρνητικοι ... καθε προταση ειναι δεκτη και καθε προσφορα , ειναι προσφορα φιλε novo να πω κατι για να μην παρεξηγουνται καποια πραγματα, δεν μπηκα στο forum λογω επαγγελματος , αλλα λογο αγαπης μου για τη μηχανη . εχω γνωρισει πολυ κοσμο απο το forum και οσους εχω γνωρισει καλυτερα , τους συμπαθω ιδιαιτερα και νομιζω και εκεινοι το ιδιο . εχω βοηθηθει πολυ απο πολλους και εχω αγορασει πολλα πραγματα μεσω forum δεν το ειδα , ουτε θα το δω επαγγελματικα και αυτο θα φανει απο μια προσφορα που θα κανω τις επομενες μερες , απο αρχη της εβδομαδας . παντα καλοπροαιρετα ... |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 1235 | 26-12-2013 23:05 |
Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3. | Arkas | Κράνη | 23 | 12-04-2010 00:25 |
Διεθνές Σαλόνι Μοτοσυκλέτας και Scooter Παρισιού: Αναβλήθηκε για το 2010!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 5 | 12-06-2009 14:31 |
Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 13:27 |