![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Με γεματο ντεποζιτο (r1200 adv), σε ταξιδι και συντηριτικη οδηγηση (120-140 χλμ) μου βγαζει χοντρικα 550-580 με ρεζερβα...
Αυτο που λες με το Range ειναι αληθεια πως πολλες φορες τρελενεται πεφτουν ανεβαινουν και σταθεροποιουνται τα χλμ σε ταξιδι... αλλα δε μου συμβαινει και πολυ συχνα... Τωρα αν εισαι φουλαρισμενος με μπαγκαζια τα πραγματα αλλαζουν κυριως λογω αεροδυναμικης... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με γεμάτο ρεζερβουάρ (GSA 09) και ταχύτητα απο 120 - 190 με τριπλέτα 485 χλμ με ρεζέρβα.Τη διαδρομή Αθήνα-Ηγουμενίτσα την κάνω 3 φορές το χρόνο πάντα με τριπλέτα και την ίδια ταχύτητα.Τα χλμ που μου βγάζει είναι πάντα αυτά (485)περίπου.Θέλω να παρατηρήσω ότι δεν έχω δει διαφορά ανάμεσα στην 100αρα βενζίνη και την ντεμί (v-power) όσων αφορά την απόδοση περισσότερων χλμ της πρώτης.Όποιος έχει κάνει συγκριτικό μεταξύ των 2 καυσίμων ας βοηθήσει,γιατί παίζει ρόλο και ο τύπος του καυσίμου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι κάθε μηχανή βγάζει την δικιά της αυτονομία.
|
|
|||
|
|||
![]()
gs '07 ...στα 288 χιλιομετρα ... εμεινε ...
![]() ![]() 7,1 εγραφε στην καταναλωση οταν εμεινε |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φίλε Πάνο, κάνοντας τις παρακάτω πράξεις θα δεις ότι το οικονομόμετρό σου είναι αρκετά ακριβές και ο βενζινάς σου δεν σε κλέβει ... Έχεις επιτυχία λοιπόν στις αγορές που κάνεις ![]() 20λ / 7,1 = 2,82 φορές τα 100 χλμ 2,82 χ 100 = 282 χλμ.... εσύ έκανες 288.....μάλλον εσύ τον "κλέβεις" τον βενζινά ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με 80-120 με αρκετό έξτρα βάρος έκανα 600χλμ. παρά 20χλμ.
Με 180-200+ χωρίς έξτρα βάρος στα 100χλμ. 15λίτρα |
|
|||
|
|||
![]()
6,9-7.2 litra/100 km. Και με υπολογισμό τα ίδια μου βγάζει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το όργανο απλά το συμβουλεύομαι.Δεν στιρίζομαι πάνω του
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
H αυτονομια ειναι μια (για ιδια μοντελα μηχανων, οχι διαφορετικα μεταξυ τους)!!! Το δεξι χερακι του καθε οδηγου διαφερει ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά το GS 09 exei 21 litra perni !!!
|
![]() |
|
|