![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γεια σου φιλε μου, € 80.00 το μονο, € 150.00 το διπλο και ο ΦουΠουΑ μεσα. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεί να φανεί κουλό αλλά το μικρόφωνο βγαίνει σε πλακέ? Στο κράνος μου το δάκτυλο περνά με δυσκόλευα από το πιγούνι!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εχω δει ενα κρανος της Nolan το οποιο ειχε 2 συμμετρικα "σκαψιματα" στο μπροστινο μερος, το μικροφωνο εμπαινε σε ενα απο αυτα και ουσιαστικα επαυε να εχει μεγεθος. Δεν μπορω να προτεινω κατι αλλο. |
|
|||
|
|||
![]()
Μία τελευταία ερώτηση από μένα έχει τίποτα παρεμβολές από φορτηγά, αστυνομία ή ταξί?
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα, ουτε προσωπικα, ουτε εχει αναφερθει απο κανενα αλλο χρηστη.
|
|
|||
|
|||
![]()
πιθανές παρεμβολές θα έχουμε μόνο αν είχαμε εκπομπή/λήψη στην μπάντα των CB ή των PMR.....
τα bluetooth δουλεύουν σε τελείως άλλη συχνότητα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα.
Θα ηθελα να ενημερωσω οσους εχουν εκφρασει ενδιαφερον οτι οι ενδοσυννενοησεις θα ειναι διαθεσιμες την Τριτη. Μεταξυ Σαββατου και Δευτερας δεν θα μπορω να απαντησω σε email, Τριτη πρωι ειμαι και παλι διαθεσιμος. Ευχαριστω Μιχαλης |
|
|||
|
|||
![]()
Πειτε μου μεγειες!!!!
ο Μιχαλης εφερε τα ανταλλακτικα που ειχε πει!!!!!!! εγω αγορασα ενα δευτερο σετακι ακουστικα για το δευτερο κρανος μου και μια εξττρα βάση!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ξέχασα να σας πω οτι πήρα και εγώ τρία κομμάτια απο τον Μιχάλη.
Πολύ καλό μηχάνημα!!! ![]() ![]() μέχρι τα 120km όλα είναι ιδανικά, απο τα 120 έως τα 140 βάζει θόρυβο και απο τα 140+ δεν έχεις επικοινωνία. Επειδή όμως τα πιο ξεκούραστα και ασφαλή ταξίδια γίνονται μεταξύ 110-140 το μηχάνημα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες ενός χαλαρού ταξιδίου. Ευχαριστώ το Μιχάλη. |
![]() |
Tags |
bluetooth, ενδοσυννενοηση |
|
|