![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΡΑΚΙ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΒMW.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!ΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΟ
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μη μασας Ιγνατιε προχωρα και μεις μαζι σου......
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
χαχαχαχα θα ακουστει κλισε "αλλα ημουν και εγω εκει!!!!" Αυριο ξεκιναω εξωτερικο πλυσιμο κινητηρα! Σημερα πηρα ολα τα απαραιτητα! Πετρελαιο, βουρτσες βουρτσακια κλπ.... Ηδη λυνοντας την καταφερα να δω ποια ειναι πραγματικα η ζημια και τελικα μπορω να πω οτι ειναι μικροτερη απ'οσο φανταζομουν!!! Η σειρα εχει ως εξης: 1. Αγορα ανταλλακτικων (ευχαριστω παρα πολυ μια ψυχη ![]() 2. Βαψιματα: ντεποζιτο, φτερα, υποπλαισιο (την μηχανη απλα θα την πλυνω) 3. Δεσιμο αααααργααααα αααααργααααα και με προσοχη!!!! 4. Σερβις κινητηρα 5. Μπριζολα party για τα αποκαλυπτηρια!!!!!!!!! ![]() Κωστα χρειαζομαι την βοηθεια σου.....χρειαζομαι την σειρα δεσιματος...... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παρανοηση:
Η κιτρινη GS παιδια δεν ειναι δικη μου. Αυτη ειναι η κουκλαρα του Κωστα που ανακατασκευασε πριν ενα χρονο! Ειδα την ανακατασκευη απο την αρχη μεχρι το τελος! Ο Κωστας, το project και το αποτελεσμα ειναι που με ενεπνευσαν να ξεκινησω την δικη μου. Respect Κωστα!!! Στη δικη του μηχανη βεβαια εχει αλλαξει σχεδον τα παντα με καινουργια ανταλλακτικα, ενω εγω θα προσπαθησω να την κανω με οσο το δυνατον λιγοτερο κοστος.(οτι εχει σπασει θα το κολλησω με τσιχλες!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο ρε αρχοντα κια υπομονη οχι βιασυνες!!φτιαξε κουτακια να βαζεις ξεχωριστα καθε τμημα που λυνεις!!και μπραβο στον ιγνατιο για το αποτελεσμα!!
|
|
|||
|
|||
![]()
πωωωωωω,πλακα κανεις?αυτη φαινεται πιο καινουρια κι απο την δικη μου,κουκλαρα.
|
|
|||
|
|||
![]()
α ρε πως εγινε το εργαλειο!!!ιγνατιε μια χαρα θα το σενιαρεις κ βεβαια
αν μπορουμε να βοηθησουμε μας το λες υπομονη κ θα ξαναβγει στους δρομους το εργαλειο!!! |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα kostas850gs μπορείς να μου πείς πως έβαψες τον κινητήρα μόνος σου ή τον πήγες σε φαναρτζίδικο....και ποια χρώματα χρησειμοποίησες?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μαυρο σατινε και ηρθε ο μπογιατζης σε εμενα αμα δεν παει ο μωαμεθ παει το βουνο... καταπληκτικη δουλεια ,φιλε παναγιωτη πολλα ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους! Λοιπόν...τα πρώτα ανταλλακτικά έφτασαν! EBay γαρ! Από αύριο ξεκιναω δέσιμο! Θα προσπαθήσω να κάνω πλήρες φωτό-ρεπορτάζ.
Να ξεκινήσω λέγοντας ότι καθώς ο δίσκος ήθελε αλλαγή προτίμησα την επισκευή αντί της αλλαγής με νέο δίσκο. Με 30€ καρφωσα φρέσκο υλικό και απλά εφαγα το πλατο τόσο όσο χρειαζόταν για να έχει πλήρη επαφή με τον δίσκο. Γνωρίζουμε όλοι μας ότι αυτό είναι ημιμετρο, αλλά εκτός της οικονομικής πλευράς του θέματος είχα και την περίεργια να δω τι απόδοση θα έχει σε σχέση με πριν. Και 30Κ χλμ να βγάλει θα είμαι ευχαριστημένος! Είναι και μεικα πράγματα βέβαια που δεν σηκώνουν ημιμετρα όπως οι βιδες που πιάνουν το βολάν στο στροφαλο. Είναι ειδικής σκληροτητας και μιας χρήσης. Είναι από μαλακοτερο υλικό σε σχέση με το στροφαλο για να μην υπάρξει ζημιά στο σφιξιμο. Αυτές τις βιδες τις βρίσκουμε μόνο από την BMW και το κόστος τους είμαι 10€ (με το παλιό ΦΠΑ χαχαχχαα). Εις αυριον λοιπόν νέα και φωτογραφίες! Λογικά θα σας δω και την Τετάρτη στον καφέ για από κοντά ενημέρωση. Καλό απόγευμα σε ολους και καλή μας όρεξη τα νέα μέτρα! «τα BMW είναι εδώ, ενωμένα ΔΝΤ»!!!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ζητείται μπροστινό για R1100GS | πάρης | Ζήτηση | 7 | 16-06-2010 13:31 |
Βαλιτσες για R1150GS ή R1100GS | antonis1150GSA | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 15-01-2010 22:43 |
Ζητείται μπροστινό φτερό r1100gs | πάρης | Ζήτηση | 11 | 07-12-2009 11:49 |
Πωλειται R1100GS | antonis1150GSA | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 12 | 03-09-2009 21:25 |
BMW R1100GS '97 | Wicked_GS | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 14 | 02-02-2009 10:54 |