![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατρέ να σου πω και γω την αλήθεια και κατά παράβασιν του σχετικού άρθρου του νομοθέτη περί πιεστικού, πάντα με πιεστικό την πλένω. Είτε μόνος μου με το δικό μου, όταν έχω πολύύύύύ όρεξη (=δεν με πονάει η μέση μου), οπότε ξέρω που να σκοπεύσω και τι να προσέξω, ή την πάω σε ειδικό πλυντήριο μότο, όπου οι άνθρωποι ξέρουν πως να πλύνουν τη μηχανή και ποτέ δε μου έχει δημιουργηθεί καμία ζημιά. Το ένα τελευταία πολύ καλό στο κέντρο, μου το συνέστησε ο Στράτος και ένα άλλο, δυτικά του κέντρου όπου πηγαίνω κάμποσο καιρό. Σου στέλνω άμα θες με πμ διευθύνσεις για να τα δοκιμάσεις.
Σε βενζινάδικα έχω σταματήσει εδώ και χρόνια να πηγαίνω, γιατί δεν δίνουν την δέουσα σημασία και αφήνουν τον κάθε άσχετο και περιστασιακό αλλοδαπό που έχουν να βανδαλίζει τα γκατζετάκια μας. Και κάτι άλλο. Το λέρωμα των μηχανών μας, είναι καθαρά ελληνικό φαινόμενο και αποτέλεσμα του ιδιαίτερα ρυπαρού και συνωστισμένου περιβάλλοντος που ζούμε. Όταν ήμουν στο Βέλγιο, Γαλλία Γερμανία όπου σε καθημερινή σχεδόν βάση έβρεχε, η μηχανή ΔΕΝ ΛΕΡΩΝΟΤΑΝ! Περνάγαν μήνες, χιλιάδες χιλιόμετρα στη βρεμένη άσφαλτο και η μηχανή ΔΕΝ ΛΕΡΩΝΟΤΑΝ! Γιατί οι δρόμοι και οι πόλεις είναι καθαρές. Εκεί όντως, μπορείς να πλύνεις (για να σου φύγει η ιδέα δηλαδή) τη μηχανή σου, με κουβαδάκι και σφουγγάρι, άντε και την πίεση του λάστιχου για να φύγουν οι λάσπες που κόλλησαν αν μπεις σε κανα χωράφι... |
|
|||
|
|||
![]()
Για στείλε πμ αφεντικό !!
(Τίποτε κοντά στον Άλιμο που μένω; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() καλα.....εσυ γιατρε μου να την πλενεις αλλου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα κατάλαβα γιατί άρχισες τα πάρε-δώσε με τα.. αυτοκινούμενα!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
που ειπαμε πως ειναι αυτο?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Last edited by syan; 20-04-2010 at 01:56. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ζητείται μπροστινό για R1100GS | πάρης | Ζήτηση | 7 | 16-06-2010 13:31 |
Απώλεια αέρα από την βάση της βαλβίδας στο μπροστινό | frits | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 28-01-2010 19:32 |
Ζητείται μπροστινό φτερό r1100gs | πάρης | Ζήτηση | 11 | 07-12-2009 11:49 |
μπροστινό φτερό για Dakar | ortho | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 10 | 07-10-2009 21:23 |