GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Αγγελίες > Πωλήσεις μοτοσυκλετών

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 20-04-2010, 18:45
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Πωλειται BMW R1200 RT Μοντ. 07/2009

1.διαφωνω με το να σχολιαζεται η τιμη προιοντων αγγελιας...,δικαιωμα του πωλητη να κοστολογει το προιον του οσο θελει και να πουλαει οσο θελει και του αγοραστη να κρινει το προιον και να αγοραζει οσο θελει!
οπως και δικαιωμα του πωλητη να κανει οτι εκπτωση και με οποιο τροπο θελει!
γι αυτο σας το λεω αν ποτε βαλω αγγελια μην κριτικαρετε την τιμη η το προιον γιατι θα θυμωσω ασχημα!
2.η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα ο καλος φιλος γιωργος(georgecostas) να ανεβασει ο ιδιος την αγγελια του δειχνοντας οτι σεβεται τους συμφορουμιτες του οι οποιοι τον εκτιμουν,καθως και για να δωσει κυρος στην αγγελια...γιατι αλλο ειναι ο φιλος φιλου κι αλλο ο φιλος μας ο γιωργος...
Reply With Quote
Παλιό 20-04-2010, 19:16
KAS Ο/Η KAS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: athens
Μoto: GS 1200

Μιλάμε για πολύ καλό μηχάνημα και πολύ προσεγμένο.Το έχω δει από κοντά .Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τηλεφωνήσει .Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε .
Reply With Quote
Παλιό 20-04-2010, 19:40
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
1.διαφωνω με το να σχολιαζεται η τιμη προιοντων αγγελιας...,δικαιωμα του πωλητη να κοστολογει το προιον του οσο θελει και να πουλαει οσο θελει και του αγοραστη να κρινει το προιον και να αγοραζει οσο θελει!
οπως και δικαιωμα του πωλητη να κανει οτι εκπτωση και με οποιο τροπο θελει!
γι αυτο σας το λεω αν ποτε βαλω αγγελια μην κριτικαρετε την τιμη η το προιον γιατι θα θυμωσω ασχημα!
2.η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα ο καλος φιλος γιωργος(georgecostas) να ανεβασει ο ιδιος την αγγελια του δειχνοντας οτι σεβεται τους συμφορουμιτες του οι οποιοι τον εκτιμουν,καθως και για να δωσει κυρος στην αγγελια...γιατι αλλο ειναι ο φιλος φιλου κι αλλο ο φιλος μας ο γιωργος...
εσυ αγορι μου δεν πουλας,μονο αγοραζεις.....
και εγω νομιζω οτι ο γιωργης.....πρεπει να ανεβασει ο ιδιος την αγγελια του..
η κουβεντα χωριστηκε σε βορειους και νοτιους και αυτο δεν ειναι σωστο....
οσο για τη μηχανη του γιωργου,που ειναι και το θεμα μας,ειναι αστερι......
καλοπουλητη γιωργο και μην αφησεις να συνεχιστει αντιπαραθεση..
Reply With Quote
Παλιό 20-04-2010, 22:40
pirate Ο/Η pirate βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Ηράκλειο - ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από novo Εμφάνιση μηνυμάτων
Noμιζω παντως πως με τα γραφομενα σου δεν σεβεσαι την αγγελια του συμφορουμιτη.

Αν σε ενδιαφερει οπως λες ή αν ενδιαφερει καποιον φιλο σου, ας παρετε τηλεφωνο αυτον που την πουλαει και συζητηστε για την τιμη της οσο θελετε σε κατ' ιδιαν συζητηση.

Το να κανεις ομως ολα αυτα τα σχολια χωρις να προκυπτει αμεσο ενδιαφερον οπως ειπε και ο gemara για μενα δειχνει κακοηθεια.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από VELLOS Εμφάνιση μηνυμάτων
Από την πλευρά μου δεν βλέπω κάτι κακό.Εφόσον γράφεται κάτι σε δημόσιο χώρο, ο καθένας έχει δικαίωμα να πει την γνώμη του.Όπως και ο πωλητής έχει δικαίωμα να ζητήσει του κεφαλιού του.Γιατί δλδ να απαγορεύεται να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους;;;;Μόνο καλοπούλητη επιτρέπετε να λέμε ;;;;;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
εσυ αγορι μου δεν πουλας,μονο αγοραζεις.....
και εγω νομιζω οτι ο γιωργης.....πρεπει να ανεβασει ο ιδιος την αγγελια του..
η κουβεντα χωριστηκε σε βορειους και νοτιους και αυτο δεν ειναι σωστο....
οσο για τη μηχανη του γιωργου,που ειναι και το θεμα μας,ειναι αστερι......
καλοπουλητη γιωργο και μην αφησεις να συνεχιστει αντιπαραθεση..;)

βασικά όλοι ήμαστε σε αυτόν τον διαδικτυακό χώρο γιατί έχουμε ένα κοινό όραμα την μοτοσυκλέτα και όσον το δυνατόν καλύτερα την διάδοση του μοτοσυκλετισμού, θεωρώ ότι μέσα από αυτό το φόρουμ όλοι "κερδίζουμε" γνώσεις, οδηγική εμπειρία, φίλους και πολλά άλλα, δεν είναι λίγο άδικο να χαρακτηρίζουμε συμφορουμίτη μας (κακοήθειες) όταν δεν τον ξέρουμε και γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι από μια άψυχη παράγραφο να βγάζουμε συμπεράσματα ;
είναι λογικό να κάνουμε χρήση της δημοκρατίας που έχουμε και να δημοσιεύουμε τις σκέψης μας, τους προβληματισμούς μας, αλλά να αποδεχόμαστε και τον αντίλογο την διαφορετική σκέψη και πιστεύω του διπλανού μας, χωρίς να φτάνουμε σε ακρότητες και πολλές φορές σε κατάχρηση της δημοκρατίας του λόγου (είτε αυτός είναι γραπτός ή προφορικός).
τον αγαπητό georgkosta δεν είχα την τύχη να προλάβω να τον γνωρίσω από κοντά και έχοντας ακούσει από πολλούς φίλους τα καλύτερα για αυτόν σέβομαι την επιλογή του, συμφωνώ όμως με τον gsmaniac στο ότι δεν πρέπει να επιτρέψει να συνεχιστεί αυτή η αψιμαχία με λόγια ......
Reply With Quote
Παλιό 20-04-2010, 22:53
Capitain Ο/Η Capitain βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Πειραιάς
Μoto: 2005 R1200RT

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pirate Εμφάνιση μηνυμάτων
βασικά όλοι ήμαστε σε αυτόν τον διαδικτυακό χώρο γιατί έχουμε ένα κοινό όραμα την μοτοσυκλέτα και όσον το δυνατόν καλύτερα την διάδοση του μοτοσυκλετισμού, θεωρώ ότι μέσα από αυτό το φόρουμ όλοι "κερδίζουμε" γνώσεις, οδηγική εμπειρία, φίλους και πολλά άλλα, δεν είναι λίγο άδικο να χαρακτηρίζουμε συμφορουμίτη μας (κακοήθειες) όταν δεν τον ξέρουμε και γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι από μια άψυχη παράγραφο να βγάζουμε συμπεράσματα ;
είναι λογικό να κάνουμε χρήση της δημοκρατίας που έχουμε και να δημοσιεύουμε τις σκέψης μας, τους προβληματισμούς μας, αλλά να αποδεχόμαστε και τον αντίλογο την διαφορετική σκέψη και πιστεύω του διπλανού μας, χωρίς να φτάνουμε σε ακρότητες και πολλές φορές σε κατάχρηση της δημοκρατίας του λόγου (είτε αυτός είναι γραπτός ή προφορικός).
τον αγαπητό georgkosta δεν είχα την τύχη να προλάβω να τον γνωρίσω από κοντά και έχοντας ακούσει από πολλούς φίλους τα καλύτερα για αυτόν σέβομαι την επιλογή του, συμφωνώ όμως με τον gsmaniac στο ότι δεν πρέπει να επιτρέψει να συνεχιστεί αυτή η αψιμαχία με λόγια ......
Κι εμένα τα ίδια μου έλεγαν όταν ήταν να πουλήσω το αγαπημένο μου Fazer 1000, το είχα σένιο λέμε και τους έλεγα πάρτε το γιατί θα το δώσω σε έμπορο και θα το πληρώσετε ενα 500άρικο περισσότερα, και να το μακρυ του ο ένας και να το κοντό του ο άλλος Ελληνάρας...Τελικά έμπορος το πήρε γιατί εγω καψουρεύτηκα το μωρό μου και οι Ελληνάρες δε βάζουν μυαλό, το τραβάνε μεχρι κακοήθειας το παζάρι..Όλοι νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με λιγουράκια...
Reply With Quote
Παλιό 20-04-2010, 22:55
saitman Ο/Η saitman βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: GS 1200 2004

συμφωνω με το φιλο pirate οτι μεσα απο το φορουμ πρεπει να κερδιζουμε γνωσεις ,εμπειριες και φιλους.δεν ειναι κακοηθεια να γραφονται σχολια για τιμη και αξια απο ενα ανθρωπο οπως ο albatros.οχι οτι ο georgekostas ειναι υποδιεστερος,ισα-ισα εχω ακουσει καλα λογια για τον συγκεκριμενο.καλο ειναι να τελειωσει εδω και η παρεξηση να λυθει μεσω pm.
Reply With Quote
Παλιό 20-04-2010, 23:58
Albatros Ο/Η Albatros βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: YAMAHA FJR 1300 F650GS KYMCO 400 Exiting

Παιδιά εντάξει,όταν ξαναβάλω αγγελία(όλο και κάτι θα βρώ να πουλήσω πάλι), ελάτε και γράψετε ότι θέλετε,
θερμό επεισόδιο έγινε τελικά.
Reply With Quote
Παλιό 20-04-2010, 23:59
novo Ο/Η novo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Δροσια
Μoto: TRIUMPH TIGER 1050

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από saitman Εμφάνιση μηνυμάτων
συμφωνω με το φιλο pirate οτι μεσα απο το φορουμ πρεπει να κερδιζουμε γνωσεις ,εμπειριες και φιλους.δεν ειναι κακοηθεια να γραφονται σχολια για τιμη και αξια απο ενα ανθρωπο οπως ο albatros.οχι οτι ο georgekostas ειναι υποδιεστερος,ισα-ισα εχω ακουσει καλα λογια για τον συγκεκριμενο.καλο ειναι να τελειωσει εδω και η παρεξηση να λυθει μεσω pm.
To forum αυτο φιλε μου οπως και καθε forum εχει κανονες λειτουργιας που καλο ειναι να τους σεβονται και να τους ακολουθουν ολα τα μελη.

Ετσι και στο θεμα αυτο των αγγελιων αναφερεται ρητα και κατηγορηματικα οτι δεν επιτρεπονται σχολια για την τιμη των προϊοντων, πραγμα που καποιοι δεν τηρησαν με αποτελεσμα να εχει γινει τοσος ντορος τωρα και να ασχολουμαστε με αλλα ζητηματα αντι ν' αφησουμε ν' ασχοληθει με την αγγελια μονο οποιος ενδιαφεροταν για την αγορα της μοτοσυκλετας .

Νομιζω, αν και δεν χρειαζονται υποδειξεις, οτι οι αρμοδιοι διαχειριστες θα επρεπε να εχουν παρει καποια θεση, γιατι κατα την γνωμη μου καποιοι μη τηρωντας τους κανονες του forum (γιατι υπαρχουν αν ειναι να τους τηρει οποιος θελει κι οποιος δεν θελει να κανει του κεφαλιου του?) ενα απλο ζητημα πωλησης μιας μοτοσυκλετας το εχουν αναγει σε διαμαχη

Last edited by novo; 21-04-2010 at 00:00.
Reply With Quote
Παλιό 21-04-2010, 00:03
chgouras Ο/Η chgouras βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Ιωάννινα
Μoto: Suzuki V strom DL650 Τι άλλο θα μπορούσα να έχω!!!!

Να υπενθυμισω για οσους ενδιαφερονται η τιμη της μηχανης ειναι 15.900 ευρω.

Συγγνωμη αν σας διεκοψα,μπορειτε να συνεχισετε...

Last edited by chgouras; 21-04-2010 at 00:06.
Reply With Quote
Παλιό 21-04-2010, 00:09
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από chgouras Εμφάνιση μηνυμάτων
Να υπενθυμισω για οσους ενδιαφερονται η τιμη της μηχανης ειναι 15.900 ευρω.

Συγγνωμη αν σας διεκοψα,μπορειτε να συνεχισετε...
σιγουρα?
αφου αλλαξε η μερα!δεν πηγε 15.850?

συγγνωμη γιωργο,μ αυτα και μ αυτα δεν κρατηθηκα!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης