![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
να σας πω οτι ενω ημουν στην κοστα εχθες περιμενοντας το φερυ για να με παει απεναντι κατεβηκε ο πρωιν βασιλιας απο ενα θαλασσιο ταξι, με πλησιασε με χαιρετισε και μου ειπε "ωραια μηχανη αλλα πολυ βαρια"
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πρωην, σορρυ, μεχρι και ο βασιλιας το ειπε ..τι αλλο θελετε
|
|
|||
|
|||
![]()
ο κωσταντινος???
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
wow!!!
ωστοσο την κουκλα μας την βρισκω στο νετ στα 256 κιλα γεματη,ενας μηχανικος ομως μου ειπε οτι ειναι 245 κιλα.τι να ισχυει,κολλησα κι εγω στα 10 κιλα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως άμα δείτε τα πολύ σκούρα, υπάρχει λύση!
Την ιδέα την ρίχνει ο φίλος εδώ.... Απλά στην θέση των πέδιλων, βάζουμε ροδάκια! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως άμα δείτε τα πολύ σκούρα, υπάρχει λύση!
Την ιδέα την ρίχνει ο φίλος εδώ.... Απλά στην θέση των πέδιλων, βάζουμε ροδάκια! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παντως αν και δεν παιρνω τα διαφορα αλογοειδης πρωτεινηστικα προιοντα μπορω να πω οτι εχω φτιαξει ποδι σιγα σιγα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μου αρεσει που μιλανε τα 230κιλά για βαρος!!! Για ελατε απο Βαραντερο μερια να μετρησετε τα 274 του!!!!!!!!!!
Αν εισαι κατω του 1,85 οσο κι αν σου αρεσει το Βαραντερο .........κρατησου μακρια!! Πολυ μακρια!!!!!!!! Εγω καθε φορα που καβαλαω GS νομιζω οτι εχω το ποδηλατο της κορης μου αναμεσα στα πόδια μου!!! ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
πολυ χρησιμο site για ολεσ τισ bmw! | KostasGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 20-06-2011 08:27 |
Μηπως ειμαι τρελος,μηπως τα εχω χαμενα? | Kwstas_kef | Γενικά - Αναβάτης | 32 | 06-09-2009 12:45 |
Η μαχη του Παραδεισου...η μηπως οχι???... | Troublemaker | Ανέκδοτα | 5 | 04-09-2009 15:50 |
Ειμαστε μηπως κορο'ι'δα!!! | DERTILAS | Ελλάδα | 17 | 20-05-2009 12:19 |
Λυση για τα πολυ λεπτα γκριπ του GSA1200..??? | Didos81 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 11 | 08-05-2009 17:14 |