![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν νομιζω να ερθει σε εσενα,αν πιασουν οι ευχες μας......
![]() μαλλον στον ασκιτη θα παει....... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όπως έχω γράψει πριν ένα μήνα περίπου και στου γιού μου τη βαλίτσα (Κ52 )
άνοιξαν και πήραν το κράνος και την ξανάκλεισαν ωραιότατα.Έχουν τη τεχνική γνώση και ανοίγουν πανεύκολα τις κλειδαριές στις βαλίτσες,οπότε ασ μην αφίνουμε τπτ μέσα ειδικά το βράδυ. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εκει να παει ολο το κακο!!!!Κοιταξε να χαρεις τα νεα σου καλουδια!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΜΠΡΑΒΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕς. Νομίζω δεν υπήρχε τπτ καλύτερο εκείνη τη στιγμή !!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πάντως παιδιά πέρασα μια βόλτα από το τμήμα και δήλωσα την κλοπή
με τα χαρακτηριστικά των κρανών κτλ.. σκέφτηκα πως δεν χάνω τίποτα... φεύγοντας από εκεί ο αστυνομικός μου είπε : ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΕΊ... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πριν από κανά δίμηνο,
μου άνοιξαν και εμένα την βαλίτσα του Beverly χωρίς ίχνος παραβίασης. Το θεώρησα τυχαίο γεγονός, αλλά από ότι φαίνεται τείνει να γίνει επιδημία! Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, τίποτα πια στην βαλίτσα... Και όσο για τις ευχές, καλύτερα να του μαραθεί το χέρι και να του κοπεί το ..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να πώ κι εγώ...Θάναι κανά 15μερο στην πυλωτή προσπάθησαν να μου ανοίξουν την μπαγαζιέρα (η μηχανή ήταν σκεπασμένη)...δεν ξέρω για τις Givi και τις άλλες aftermarket πώς κλειδώνει το καπάκι με το σώμα,αλλα στην "μαμά" της RT που κλεδώνει σε 4 σημεία δεν καταφέρανε να την ανοίξουνε παρ' όλη την ζημιά που μου κάνανε. Για τις ιταλικές μπορεί και νάχουν κάνει passe-partout και να τις ανοίγουνε σαν κύριοι...Λέω τώρα!
|
|
|||
|
|||
![]()
εναν θα πιάσουμε και θα του κόψουμε το χέρι και το ......
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδια πως γίνετε να τις ανοιγουν τοσο ευκολα?
πάντως δεν θυμαμαι που το διαβασα αλλα καποιος λεει οτι με το κλειδι της μπαγκαζιερας του εντελώς τυχαια ανοιξε κανονικοτατα αλλη μπαγαζιερα ιδιας εταιριας η οποια ήταν και παλιοτερη. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πού θα πάμε και πότε .....(ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ GS Forum) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πρόγραμμα - Που πήγαμε, που θα πάμε κ πότε | 6 | 04-05-2011 15:35 |
ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ..... | staren | Χιούμορ | 8 | 25-02-2010 23:34 |
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ... | georgekostas | Διάφορα | 16 | 19-12-2009 09:53 |
ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ | EOD-K9 | Βιβλίο | 4 | 05-12-2009 19:58 |
ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ… | georgekostas | Χιούμορ | 13 | 06-06-2009 13:09 |