![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Μετά από γερό ξεσκαρτάρισμα κατέληξα σε 192
φωτογραφίες και μάλλον είναι αδύνατο να ανέβουν με το Imageshack, οπότε κατέληξα εδώ.Για την μουσική δεν θέλω σχόλια. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
.......... KAI η μουσική πολύ καλή ..... ![]() Όσο για τις φωτό ..... η Κα frits .... "έσκισε" ...... ![]() .
|
|||
|
|||
|
μπραβο σταυρο και ξανθη.....γαι τις φωτο
![]() ειδαμε και τον blackshadow......επιτελους ![]() παντα τετοια........ ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σταυρο, το βιντεο- φωτογραφια ειναι το κατι άλλο αλλα η μουσικη επενδυση ειναι ολα τα λεφτα!!!! Οι Μοτοσυκλετες τα αλογα, το τοπιο το φαρ Ουεστ και οι αναβατες οι Κλιντ Ιστγουντς!!!!! Μπραβο ρε φίλε και σε εσενα και στην Ξανθή!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
.Πολλές από αυτές είναι τραβηγμένες πάνω από την μηχανή και η πλάκα ήταν όταν η Ξανθή γυρνούσε ανάποδα για να φωτογραφήσει προς τα πίσω και εγώ προσπαθούσα να στρίψω και μάλιστα τριβάλιτσος.
Last edited by frits; 27-04-2010 at 18:00. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
gs......εχεις παλληκαρι μου,οχι varadero
![]() στριβε αφοβα... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μπράβο Mr & Mrs Frits !!!
Πολύ καλό & έξυπνο το videaki σας, οι δε φωτογραφίες ... δεν έχω λόγια !!! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αφου στις περισσοτερες.......εσενα τραβηξαν
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
είδες για να 'χω varadero ???
![]() ![]() όλα τα "φώτα" ήταν στραμένα πάνω μου ... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Πεμπτη 15 Απριλίου 2010 !!! | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 68 | 16-04-2010 07:17 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τεταρτη 14 Απριλίου 2010 !!! | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 64 | 15-04-2010 08:17 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τρίτη 13 Απριλίου 2010 !!! | EOD-K9 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 84 | 14-04-2010 04:26 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Δευτέρα 12 Απριλίου 2010 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μια καλημέρα είναι αυτή | 143 | 13-04-2010 05:55 |