![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Και το λέω αυτό, γιατί στον δρόμο μου είδα αυτό......
.....................................κάπου προς το Σοφικό: ![]() ![]() Ειδικές τιμές για εμάς... Δεν μας βλέπουν σαν ...μαλιάδες, αλήτες, μηχανόβιους ![]() ![]() Βέβαια, το έχει βάλει ο άνθρωπος, γιατί δεν έχει φάει ακόμα εκεί ο Ντινό....ος (ονόματα δεν λέμε). Γιατί αν φάει, και αδιάει η κουζίνα, σίγουρα θα το κατεβάσει ο άνθρωπος!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ante...kanonise epidromi!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν μα βλέπουν σαν μαλλιαδες γιατι ........................
. . . . . . . . . . . ...δεν έχουμε ποια ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα πήρανε κι αυτά......Φέρτε πίσω τα κλεμμένα........
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Που να σε πάμε εσένα αγόρι..
Θα φας και τα μαλιά του ταβερνιάρη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τί μαγαζί είναι Κώστα ;;;
Καφετέρια, κάμπινγκ, ταβέρνα ;;;; Για να οργανώσουμε ..... εξόρμηση ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, δεν έχω σταματήσει ποτέ. Δεν έχω δηλ. άποψη γι αυτό το μαγαζί... Μήπως πρέπει να πάει μια μέρα ο Ντινόπουλος να δει τι παίζει??? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο Τούρκος είπε την αλήθεια για την Πολη μας. | georgekostas | Διάφορα | 11 | 29-04-2010 11:01 |
Να και ένα λάστιχο που έχει καλό κράτημα! | kostasvar | Χιούμορ | 3 | 10-02-2010 15:25 |
Να γιατί ΔΕΝ πρέπει να πηγαίνουμε τα παιδιά μας στο ζωολογικό κήπο ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 17 | 04-09-2009 10:19 |
Υπολογίστε την αξία του μεταχειρισμενου σας αυτοκινητου | skippybi | Αυτοκίνητο | 8 | 14-05-2009 19:05 |
Τι είναι αυτό που μας χωρίζει... | skippybi | Καλώς ήλθατε | 20 | 18-01-2009 13:22 |