![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Akrapovic Exhaust Street Legal BMW F800GS F650GS 08-09 : eBay Motors (item 300421791828 end time May-26-10 16:43:00 PDT)
με 505 ευρώ με τα μεταφορικά για Ελλάδα.. για το F800GS και στο ελλαδιστάν πόσο?? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Αλλα! Όσα θα γλιτώσεις απ'την αγορά θα τα δώσεις στο τελωνείο.... Εκτος κι αν κάνει καμιά καλή ο Αμερικάνος...και σου βάλει αξία κάτω των 100USD ή δώρο ![]() ![]() Αλλα δε χάνεις τίποτα να στείλεις ενα mail να τον ρωτήσεις! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπα μην το λες.. πολλοι ειναι που το κάνουν αυτο. το θέμα είναι μη σου λέει μετα η BMW ότι δεν σε καλύπτει η εγγύηση. άραγε όταν την βάζουν κάνουν και επαναπρογραμματισμό εγγεφάλου από BMW? γιατί σε κανένα forum δεν αναφέρεται αυτο. πάντως η acrapa στο f800gs συγκεκριμένα δεν δίνει σχεδόν τίποτα..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κακα τα ψεματα,ενα τελικο δεν σου δινει τιποτα παρα μονο το ψαρωμα του θορυβου,κι απο και περα αισθανεσαι οτι παει πιο ελευθερα η μηχανη.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αλλα και πάλι αν σου πουν μα-μου βάζεις το μαμα και τους το πας ![]() Πάντως γενικα αν θέλεις να δεις διαφορά θα πρέπει ν'αλλάξεις και φίλτρο (πιο ελεύθερο), και λαιμούς.... αλλα δεν υπάρχει λόγος! Για μένα τουλάχιστον! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αλλά λαιμούς δεν βγάζει η acrapovic για το 800gs(απαράδεκτο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δε ξέρω ρε παιδιά αλλα εγω δεν σκέφτομαι ν'αλλάξω λαιμούς, έβαλα άλλο τελικό, θα βάλω κι ενα φιλτράκι και είμαι οκ!
Αν αλλάξεις όλο το σύστημα απο μπροστά μετά δεν θα πρέπει να ρυθμίσεις και την χαρτογράφιση? Και πάμε αλλού μετά... |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω πηγα Γιαννενα για πρωτομαγια δικαβαλος με μπαγαζια και μετα
την Βεροια στις ανηφορες με μαμα εξατμιση ψηλο εκανες κεφαλη! και σκεφτομουν αν ειχα ακραπα τη θα γινονταν? τελικα σταματισα στο μετσοβο για κανα παυσιπονο (κοντο-σουβλι χωριατικο ) και εστρωσα! Πιστευω οτι και η μαμα οταν ζεσταθει καλα βγαζει καλο θορυβο στο ταξιδη, αλλα μεσα στην πολη για κανα καφε η ακραπα κενταει!!! ειμαι και γω σε δηλιμα. Last edited by TASOS GS; 11-05-2010 at 18:52. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Akrapovic τελικο η ολοσωμη?? | Didos81 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 30 | 22-08-2010 19:48 |
Akrapovic Racing Exhaust System BMW R 1200 GS ADVENTURE | mlock | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 12 | 26-08-2009 20:17 |
Ποιός θα σφάξει το αρνί το Πάσχα ;;;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 12 | 19-03-2009 00:49 |
Ποιός είναι ο καλύτερος εραστής ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 10 | 06-03-2009 15:06 |
Σε δημοπρασία έβαλε την "παρθενιά της" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 23 | 17-01-2009 09:41 |