![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Προχθές το πρωί, βλέπω έξω απ' την δουλειά,
BMW 1150, που κάτι μου θύμιζε .... Λέω ..... είναι ο Αντώνης (antonis1150GSA);;; Μπααααα ..... όχι, όχι ..... ![]() Ο σωματότυπος, τελείως διαφορετικός .... Ας τον πλησιάσω, να του πω για το φόρουμ μας .... ![]() Ο "τύπος", με κοιτάει μέσα απ΄το κράνος με "νόημα" .... Προσπαθώ να καταλάβω τί παίζεται .... Για να μην πολυλογώ, βγάζει το κράνος κ "ξεδιπλώνεται" ο Γιάννης ο Lerian .... Ρε συ του λέω, πού είναι η μηχανή σου ;;;;; Τώωωωωωωρα μου λέει .... πάει η μοτό μου .... την πούλησα και πρίν δύο ώρες αγόρασα αυτήν την κούκλα απ' τον Αντώνη στην Πάτρα και στην έφερα να την δεις .... ![]() Φίλε Αντώνη σε καλή μεριά τα χρήματα και στον Γιάννη, καλορίζικη και καλοτάξιδη ..... ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια Πολλά στον Γιάννη (Lerian) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 14 | 20-03-2010 01:11 |
Λερος...συνάντηση με τον Γιαννη (LERIAN) | danaos | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 8 | 29-09-2009 16:29 |