![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
....φιλε στη αρχη ειχα βαλει τα μαμα της BMW δηλαδη οργανικα της Textar! καλα φρενακια .....αλλα τελικα μετα απο σχεδον 9.000 χιλ. εγιναν "γουλί"..χαχα! ...ετσι την επομενη τα αντικατεστησα με σκληρα μεταλικα Sinter της Brembo και ειμαι μια χαρα! ... ο δισκος φαινεται μια χαρα και τα τακακια εχω περασει τις 10χιλ και φαίνονται ολοζωντανα!...θα δειξει ακομα! ![]() Last edited by ΙoannisPanagiotidis; 17-01-2013 at 00:30. |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Από "σφύριγμα" πώς πάνε ;;; ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Γιάννη, να σε ρωτήσω κάτι .... Πριν την τοποθέτηση, τους "σπας" λίγο τις "ακμές" με μια λίμα ή ράσπα ;;; ![]()
|
|||
|
|||
![]()
... μονο στα μπροστα γιατι τα πισω δεν σφυριζουν οπως ειπα!...και τους τριβω τις ακμες και τους βαζω και παστα/κολλα στο πισω μερος ...αλλα για καμια 2 εβδομαδες εχω ησυχία ...μετα αρχιζει παλι η χορωδία!...σαν κατι νταλικες κανει καθε φορα που προσπαθω ομαλα να φρεναρω σε καποιο φαναρι!
![]() ...νομιζω οτι δεν υπαρχει GS που δεν σφυριζει το μπροστινο ...αν λεμε ...αν!...υπαρχει καποιος που δεν σφυριζουν ας μας πει τι εκανε ή τι τακακι φόρεσε! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγώ φοράω της μαμάς και δεν ακούγονται καθόλου. ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αντικατάσταση grip σε R1200GS/'04 | BOXER | Τεχνικά θέματα - DIY | 62 | 24-11-2013 14:51 |
...αλλαγή βαλβολινες κιβωτίου ταχυτήτων σε R1200GS '04 | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 60 | 05-01-2013 11:07 |
...αλλαγή βαλβολινων άξονα μετάδοσης σε R1200GS (04-07) | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 119 | 15-06-2012 01:30 |
Σημάδια διάβρωσης σε r1200GS ADV | morfeas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 70 | 06-04-2010 14:39 |