Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Παντως ειναι απορίας αξιο πως οι Ευρωπαιοι συμφωνησαν/ουν (διακομματικα, ακομα και αυτοι που ελεγαν οχι) στην βοηθεια στην ελλαδα και οι δικοι μας να διαφωνουν και να λενε ''οχι'', συμβαδιζοντας με το ''λαικο'' αισθημα, σπρωχνοντας την χωρα στην χρεωκοπια!!!!!
Δεν συμπαθω το Μητσοτακέικο και ειδικα την Ντορα, αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι η μονη απο το κομμα της ΝΔ που βλεπει οτι το ''ναι'' ειναι ο μονος δρόμος, υπαρχουν κιαλλοι οι οποίοι και φιμωθηκαν, δυστυχως για χαρη του μικροκομματικου συμφεροντος!!!! Για μερικους ισως ψηφους απο αυτους οι οποιοι θελουν να ειναι η ελλαδα παντα χρεωμενη για να μην χασουν τα αδουλευτα χρηματα που περνουν!!!
Επιτέλους καποιοι εκαναν την υπερβαση και ισως αυτη η χωρα αρχιζει να αλλαζει, και οι Δ.Υπάλληλοι θα αμοιβονται συμφωνα με την παραγωγη τους και ισως σταματησει αυτη η τεραστια διαφορα μεταξυ Ιδιωτικων και δημοσιων που οι μεν πρέπει να επιβεβαιωνονται καθε μερα για να κρατησουν τις θεσεις τους και οι δε να κοιμουνται αμοιβομενοι τον υπνο του δικαιου!!!
Γιατι τοσα χρονια δεν μπορω να καταλαβω πως οι Ιδιωτικοι υπαλληλοι δουλευουν 12 ωρες την ημερα (π.χ. Ιατρικοι επισκεπτες αλλα και πολλοι αλλοι, οι περισσότεροι δηλαδη) να αμοιβονται με 1300ε τον μηνα και να ζουν με τις οικογενειες τους και οι δημοσιοι (οχι ολοι αλλα οι περισσότεροι) να χρειαζονται 2300 για δουλεια 7 ωρων (ουτε σωστες) για να ζησουν στην ιδια κοινωνια με τους ιδιους ορους διαβιωσης αλλα και με πολλαπλασιες απολαβες!!!
Η Ντόρα λοιπόν εκανε την υπερβαση και μπραβο της!!
|
Να πάνε να "μαμηθούνε" όλοι, που θα τους πούμε και μπράβο είναι όλοι τους μέρος του συστήματος που έφερε την χώρα σε αυτή την κατάσταση.
Και πες μου ρε Γιώργο εάν οι ρόλοι ήταν αντίθετοι (Ντόρα αρχηγός, Σαμαράς εσωτερική αντιπολίτευση) δεν θα υποστήριζαν τα αντίθετα από ότι λένε σήμερα. (Παίρνεις όρκο; )
Αυτό που τους ενδιέφερε πάντα και χθες και σήμερα και αύριο είναι οι εντυπώσεις τις οποίες και καλλιεργούν μέσα από τα φιλικά τους ΜΜΕ.
Εδώ ήδη πριν περάσουν μερικές ώρες μετά το θάνατο των 3 ανθρώπων ασέλγησαν πάνω τους κοιτώντας πως θα αποκομίσουν πολιτικά και προσωπικά οφέλη από το τραγικό χαμό τους.
ΟΥΣΤ !!!