![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εεεε..., ειπες οτι εισαι λογιστης??? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συμφωνω στο οτι η παραγωγη (και ο τουρισμος) ειναι η "λυση" στο προβλημα της Ελλαδας, αλλα μεταξυ δημοσιων υπαλληλων, ιδιωτικων υπαλληλων, καταστηματαρχων, εμπορων και επαγγελματιων που προσφερουν παροχη υπηρεσιων, πιστευω οτι οι τελευταιοι θα πονεσουν λιγοτερο.... |
|
|||
|
|||
![]()
Συνεργείο - service παπιών, μικρών scooter - όλος ο κόσμος λόγω οικονομίας είναι εκεί.
Μέχρι και εγώ ανέστησα ένα C50 (12v) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να σας πω....
Σαν έμπορος που είμαι θα μπορούσαμε να κάνουμε το εξής. Πες ότι είμαστε περίπου 1000 μέλη ενεργά. Θα μπορούσαμε όλοι να δηλώσουμε τι επάγγελμα κάνουμε, και να γίνουμε όλοι πελάτες στους υπόλοιπους... Δηλ. Εγώ που έχω καταστήμα πληροφορικής, να αγοράζετε από εμένα αυτά τα είδη, και μάλιστα σαν μέλοι, με κάποια έκπτωση. Εγώ να αγοράσω από κάποιον άλλον, π.χ ηλεκτρικές συσκευές ή τρόφιμα ή χαρτικά και πάει λέγοντας... Σκεφτείτε τι ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ και ΧΡΗΜΑΤΟΣ θα γίνει.... ![]() ![]() ΑΡΓΥΡΗΣ ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
απο εμενα,δεν θα θελει να ψωνισει κανεις.........
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί το λες αυτό βρε Κώστα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και αν εχουμε μεταξυ μας κανεναν απατεωνα-κλεφτη η ....οτιδηποτε αλλο??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() μαλλον κατι ξερει ο κοσμακης......!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για πες τώρα και επάγγελμα, γιατί σαν άνθρωπος της αγοράς, θα έχεις καλή άποψη. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θα σας πάρουν την «αγελάδα» και θα σας πουλάνε το γάλα της... | zervas | Επικαιρότητα | 9 | 05-05-2010 19:34 |
Θα ήθελα την γνώμη σας για το Dainese Gator Evo | evanslam | Ένδυση | 15 | 04-03-2010 22:24 |
Help..θέλω την γνώμη σας! | kostasx | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 02-12-2009 21:08 |
Την γνώμη σας παρακαλώ !!! | arisxios | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 24 | 15-11-2009 18:14 |
1250 gs την γνώμη σας!!!!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 17 | 25-08-2009 11:39 |