![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Να σας πω ρε παιδιά.
Είχα σε μεγάλη εκτίμηση και θαυμασμό το εν λόγω μουσείο και ίδρυμα. Μέχρι πρότινος, που η μητέρα του κουμπάρου μού, μου διηγήθηκε την εξής ιστορία: Μένει σε ένα σπίτι στο Καλαμάκι. Το σπίτι αυτό ανήκε σε μία γηραιά κυρία που απεβίωσε. Η διαθήκη της γηραιάς κυρίας ανέγραφε ότι όσο η μητέρα του κουμπάρου μου είναι εν ζωή, της ανήκει το σπίτι και θα μένει εκεί. Όταν αποβιώσει και η μητέρα του κουμπάρου μου, το σπίτι περιέρχεται ως δωρεά στο μουσείο Γουλανδρή. Η μητέρα (αγία γυναίκα) λοιπόν χαίρει άκρας υγείας και αμέσως μετά το θάνατο της γηραιάς κυρίας, το μουσείο "προσλαμβάνει" πρόθυμο συμβολαιογράφο και λοιπούς δημόσιους φορείς που πλαστογραφούν τη διαθήκη, η διαθήκη αλλάζει και το σπίτι περιέρχεται στην ιδιοκτησία του μουσείου παρ' όλο που η νόμιμη ιδιοκτήτριά του είναι εν ζωή. Αποτέλεσμα είναι ότι μετά από 40 τόσα χρόνια κατοίκησης στο σπίτι της η μητέρα του φίλου και κουμπάρου μου, ξεσπιτώνεται για να εκμεταλλευτεί το φιλετάκι οικόπεδο (να χτίσουν πολυκατοικία) το εν λόγω "ίδρυμα" λαδώνοντας τα κατάλληλα πρόσωπα... ![]() Αν εμένα μου προκαλεί αγανάκτηση η διαδικασία αυτή, φανταστείτε την χήρα την κυρά Μαριγώ, την μητέρα του φίλου μου... |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
1 ΜΑΙΟΥ 2010.... | zitsos | Διάφορα | 9 | 03-05-2010 19:04 |
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΜΑΙΟΥ 2010 | gsrob | Μια καλημέρα είναι αυτή | 55 | 03-05-2010 01:29 |
ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ - ΤΑΙΝΑΡΟ 02/01/2010 - 03/01/2010 | Black_Shadow | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 50 | 08-01-2010 20:32 |
'' ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΟΥ '' | MARK | Επικαιρότητα | 5 | 12-12-2009 11:01 |
'' ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ '' | MARK | Ελλάδα | 1 | 14-11-2009 20:26 |