![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Να δω πόσους ακόμα θα καλέσεις!!! Και εμένα μου είπες ότι θα είμαστε τα δυο μας!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() μέλι μέλι και από τηγανίτα τίποτε ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν σχεδιάζετε διαιώνιση του σπάνιου είδους Tsatra-Patra πάντως, το καλό που σου θέλω, πάρτου το Moto Guzzi πριν του ανατινάξει τίποτις χρήσιμο και σε κάνει ..Mpenzinomallousa! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μπήκαμε στον Αύγουστο και δεν το κατάλαβα ????
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
πρόσφατη πρόβλεψη καιρού για τη περιοχή λίμνης Τσιβλού αναφέρει ότι όλο το Σάββατο θα βρέχει λιγότερο ή περισσότερο.
Αργά τη νύχτα του Σαββάτου η βροχή σταματάει. Τη Κυριακή συννεφιές κατά τη διάρκεια της ημέρας και κατά τις 16.00-17.00 αρχίζει πάλι να βρέχει.... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Πώ πώ σα να έπεσε λίγο η ομάδα. Τι έγινε παιδιά, θα πάμε τελικά; Ο καιρός θα είναι οκ. Θα υποχωρήσει και λίγο η ζέστη... ότι πρέπει θα είναι!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν νομίζω να μίλησε κάποιος περί αναβολής. Απλά ο Βασίλης κάνει ενημέρωση για τον καιρό. Το ηθικό είναι ακμαίο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Αερικο δεν θέλω αηδίες! ο καιρός θάναι τέλειος! λίγη πρωινή δροσούλα μόνο, ίσα ίσα για να μας ανοίξει την όρεξη!
Ολόκληρη δέσμη νέων μέτρων αντέξαμε στην ηλικία μας.. σιγά μην λιγοψυχήσουμε με λίγες σταγόνες πατρινής ψιχάλας.. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ξεκίνησε η γιορτή της Αθήνας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά !!!!!!!! | riko46 | Ελλάδα | 2 | 12-12-2009 11:55 |
| Η αυτοκτονία των μύθων της ποπ και της ροκ μουσικής | Alext | Πολιτισμός | 1 | 30-09-2009 09:03 |
| Καφεδάκι στην λίμνη ΗΡΑΙΟΥ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ * Κυριακή 24 Μαίου 09 | essel | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 45 | 29-05-2009 21:14 |
| Καφεδάκι τη Κυριακή 17 Μα'ί'ου στη λίμνη Μαραθώνα!!! | PortoLeone | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 18-05-2009 10:29 |