![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
έχουν και αυτοί τα δίκια τους.δεν αμοίβονται και σωστά,οι υποχρεώσεις πολλές,μπορεί πάνω στα νεύρα τους να κάνουν και μια στραβή..μυαλό είναι και θολώνει.
έχω την εντύπωση πάντως,πως η νέα γενιά αστυνομικών,είναι πιο ευγενικά παιδιά. τουλάχιστον αυτό βλέπω,όταν κατεβαίνω στην πόλη.και αν είμαι με την μηχανή,τους χαιρετάω,με χαιρετάνε κ.λ.π έχει αρχίσει να σπανίζει,ο μπάτσος με τα ροδοκόκινα μάγουλα,το μουστακάκι,το μπυρόκοιλο και το αμπέλι στο χωριό,με το ύφος στρατηγού πάνω στην μηχανή,που σου λέει κάτσι κατ! ας ελπίσουμε λοιπόν,τα πράγματα να πάνε καλύτερα για αυτήν την χώρα
|
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| "Στη σάρκα της δημοκρατίας ασέλγησα κι εγώ" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 10-05-2010 17:11 |
| Συγγνώμη, μέχρι τώρα ήμουν ο πατέρας σου, αλλά τώρα δεν είμαι... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 11 | 09-05-2010 05:03 |
| Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
| "Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 04-09-2009 15:39 |
| Είμαι η VICKY & " μόλις τελείωσα " | VICKY | Καλώς ήλθατε | 42 | 17-06-2009 09:02 |