![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μάλιστα..
Δηλαδή για το κακό μας το χάλι μας φταίνε τα ..ελαττωματικά μας γονίδια! Άρα να μην ζητήσουμε από κανέναν κερατά ευθύνες διότι είχε το ακαταλόγιστο! αυτά του υπαγόρευε το DNΑ του! δεν έφταιξε αυτός.. οι γονείς του που του κληρονόμησαν ..σκάρτο υλικό! Τώρα πως στο διάολο χάλασε το δικό μας DNA άγνωστο! ό ήλιος;; η θάλασσα;; ο φραπές;;; Μάλιστα... Επομένως δεν έχουμε και ελπίδες βελτίωσης γιατί εξ ορισμού δεν διορθώνουν το DNA τα οικονομικά μέτρα. Αλλιώς θα τα συνταγογραφούσαμε στα νοσοκομεία.. Απατεώνας είσαστε;; ανεπρόκοπος;;; εκμεταλλευτής;; μην ανησυχείτε, δεν θα πάτε φυλακή, μισό να σας γράψω δυό-τρία οικονομικά μέτρα να ισιώσετε! Δηλαδή δεν φτάνει που μας καταχρεώσανε, που κατακλέψανε τη χώρα, που μας υποθήκευσαν το μέλλον, που δεν ζητήσανε μια συγγνώμη, που δεν παραιτήθηκε έστω ένας.. θα μας κάνουν να πιστέψουμε οτι είμαστε κι από σκάρτο υλικό!!!! Αμ δε που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι!! ![]() ![]() ![]() Last edited by Carduelis; 17-05-2010 at 14:03. |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι?
μια χαρα αλοθι ειναι αυτο με τα γονίδια...! Βολευει και συμφερει! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να απολυθουν ολοι οι Ιδ. Υπάλληλοι οι οποιοι περιλαμβανονται στους 180,000 με τις ψευτικες δηλωσεις, το ιδιο να παθουν ολοι οι Δ. υπάλληλοι οι οποιοι κανανε το ιδιο (υπηρχαν και τετοιοι) και αυτοι οι δημοσιοι που εκαναν 2 δουλειες και δηλωναν την μια , τα ιδια να παθουν οι δικηγοροι που κατακλεβαν τον κοσμο ολον και την εφορια μαζι, τα ιδια να παθουν οι καταπατητες γης που δεν εχουν πληρωσει φορο για την γη που καταπατησαν, τα ιδια να παθουν οι Ιδ. Γιατροι που παρουσιαζαν ετησιο εισοδημα 300-15000ε ενω εβγαζαν πολλυ παραπανω, σε αυτους μαλιστα δεν θα με χάλαγε μια αφαιρεση αδειας λειτουργιας δια παντος και αφαιρεση του δικαιωματος να εργαστουν σαν γιατροι για κανα δυο χρόνια ετσι για να καταλαβουν τι εστι βερύκοκο!!! Τα ιδια τέλος να παθουν οι Δ. γιατροι για τα φακελακια αλλα και τα ιδια και χειροτερα οι συνδικαλιστες που εξωθουν όλους τους παραπανω αναλγητους σε απεργιες για να μην στερηθουν αδικως κεκτημενα και οι ιδιοι (αν και δεν δουλευουν οι Συνδικαλιστες) προτιμωντας την πληρη ανεργια (αν χρεωκοπησει η χωρα) αδιαφορωντας για όλους τους παραπανω αρκει και μονον να εχουν λογω υπαρξης οι ιδιοι!!!! Αυτοι οι τελευταιοι να πανε για εσχατη προδοσια!!!! Τοτε θα ειμαι 1000% μαζι σου!!! |
|
|||
|
|||
![]()
5,5 εκατ. χρωστάει στην εφορία ο Τόλης - Α.Γκερέκου πριν από λίγο : "Θα μιλήσω όταν πρέπει"
NewsIt.gr: 5,5 εκατ. χρωστάει στην εφορία ο Τόλης - Α.Γκερέκου πριν από λίγο : "Θα μιλήσω όταν πρέπει" Καλύπτει την Γκερέκου η κυβέρνηση Zougla online - Καλύπτει την Γκερέκου η κυβέρνηση |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
λες να εχουν ελλατωματικα γονιδια;;;;;;;
![]() θα μας τρελλανουν ....... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κάπου σε ένα άλλο ποστ είχα πεί ότι πολλά τέτοια έγγραφα θα δούνε το φώς της δημοσιότητας σιγά σιγά......ρε Άντζελα ποιανού συντρόφισου έφαγες τη θέση????? ποιανού συντρόφου σου δεν έκανες το χατίρι βρε παλιοκόριτσο και στα βγάλανε στη φόρα σε μια νύχτα......σε ποιόν σύντροφο δεν έδωσες την επιδότηση να σηκώσει την ξενοδοχειακή του μονάδα!!!!!Α ρε Ελληναρά ε Ελληναρά
![]() ![]() ![]() Απορώ πάντως πως την κάνανε πολιτικό.......και μάλιστα υφυπουργό..... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Πως να τω πω, από φωνή, ......φωνάρα.. Δεν ξέρω αν το κατάλαβες ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ασε που δεν θυμάμαι να με (μας) διόρισε κάποιος υπεύθυνους για την οικονομία, την παιδεία, την εξωτ. πολιτική, το δημόσιο χρέος ή οτιδήποτε άλλο υπεύθυνο και να μην έκανα σωστά τη δουλειά μου! Μεγάλη υπεραπλούστευση κάνεις που δυστυχώς βολεύει όλους αυτούς τους αλήτες που μας έφτασαν εδώ. Εκείνοι έκαναν περιουσίες και χλιδάτη ζωή κι εμείς το σκατό μας παξιμάδι. Και τώρα τάχα μου φταίμε όλοι το ίδιο!!!!! Ακόμα και οι επόμενες γενιές που ούτε καν πρόφτασαν να ψηφίσουν! Δεν μου φτάνει δηλαδή που θα με βάλουν να πληρώσω τελικά το μάρμαρο πρέπει να δηλώσω και ένοχος και ευχαριστημένος από πάνω ;;;; ΥΓ: ψιτ; αυτή τη φορά τους καφέδες τους χρωστάει ο Πλοίαρχος που εριξε τη νάρκη και τώρα σφυρίζει αδιάφορα! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε σεις θα με τρελάνετε με τα ελλατωματικά γονίδια.........
![]() ![]() Να θυμηθούμε λίγο τις ζώνες ασφαλείας πριν από 30 χρόνια. Λοιπόν, για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεώτεροι: Του Έλληνα ο τράχηλος ζώνη δεν σηκώνει Αυτό λέγανε 30 χρόνια πριν, όταν ολόκληρη η Ευρώπη φορούσε ζώνη ασφαλείας και στην Ελλάδα δεν φορούσε κανείς. Ξεκίνησε λοιπόν κάποια στιγμή μια τεράστια εκστρατεία για να πειστούν οι Έλληνες να φοράνε ζώνη. Η εκστρατεία περιλάμβανε media, εκπαίδευση και τρελά πρόστιμα. Και επειδή ήταν και εύκολο να δουν το παράπτωμα οι αστυνομικοί, βάραγαν στο κεφάλι. Ακόμη θυμάμαι, γνωστούς μου, να τραβάνε την ζώνη μόλις βλέπανε μπάτσο. ![]() Και ξαφνικά σήμερα όλοι φοράνε ζώνη. Μάλλον δεν ήταν το DNA τελικά του ελληνικού τραχήλου ![]() Επίμονη και σοβαρή δουλειά χρειάζεται από όλους τους εμπλεκόμενους για να πολεμηθούν τα "κακώς κείμενα". Απλά είναι τόσα πολλά που δεν ξέρουν από που να αρχίσουν.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Άδικα τα λες και φωνάζεις......, και νομίζω ότι θα έκανε καλό μια επίσκεψη σου στην Κρήτη και δη στο Ηράκλειο (μαζί με την μπουμπού σου φυσικά) για έναν γονιδιακό έλεγχο ...... ![]() ![]() |
![]() |
|
|