![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μας δουλευεις vaso ... ??? εμεις εδω ετσι ειμαστε ... ![]() ![]() κανονισε οταν μαζευτουμε να ερθεις απο εδω μερια |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
χμ??? ![]() ![]() ![]() σαν απειλη μου μοιαζει ....![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
kitesurf!!...μια χαρά μου ακούγετε..κ βολτούλα κ μάθημα μαζί..κράτα μας ενήμερους!!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
λες να μας κανει και εκπτωση ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
παιδιά σόρη κανουμε ανακένηση αν ειχαμε μπάζα θα το κανονιζα αλλα ....λοιπόν να πουμε κανενα τουρηστικο η κάπου αλού? για πέστε καμια πρόταση και παραλία πάμε όπου θετε θετε? πέτε?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Είναι κι ο Σωτηρης ο Μπασκετμπολίστας από την Παραλία της Αυλίδας αλλά είναι πολύ νέοπας ακόμα,δεν τον έχει αφήσει ακόμα το 1200 να μπει στο ίντερνετ...Εχει το μαγαζι στο κέντρο της παραλίας..(Ρουφιάνος) Είναι και πρωτος ξάδερφος μου.. Σας τον καρφώνω γιατι εγω μένω Πειραιά και ζηλεύω... ![]() Κι αν κάποιος δεν κατάλαβε μιλάω για τον hatzi23...(Επαγγελματίας ρουφιάνος) Last edited by Capitain; 21-05-2010 at 00:40. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ | pirate | Διάφορα | 7 | 12-03-2010 01:52 |
| ΒΟΛΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ | allen | Χρήσιμα | 2 | 20-02-2010 11:43 |
| ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ? | FANISGS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 125 | 17-12-2009 22:27 |
| ΒΟΛΤΑ ΣΦΑΚΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 25/10/09 | GEO_K | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 27 | 26-10-2009 11:36 |
| AΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ | allen | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 6 | 17-09-2009 22:14 |