![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι εννοείς?
|
|
|||
|
|||
![]()
Εννοω πως εκει που πηγαινα με 60-70 φρεναρα(οχι αποτομα) και ενω παταγα συμπλεκτη εσβησε! Δηλαδη ενω κατεβηκαν σχετικα αποτομα οι στροφες, δεν κρατησε ρελαντι!
Last edited by yamdoc; 30-05-2010 at 19:51. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Πλάκα κάνω φίλε μου.. Πάτησες αμέσως συμπλέκτη ή άργησες και γι αυτό έσβησε.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Οχι ρε συ μια χαρα τον πατησα τον συμπλεκτη. Δεν ειμαι νεοπας! |
|
|||
|
|||
![]()
όταν εκκινείς πάλι τη μοτό, κρατάει κανονικά το ρελαντί ? μήπως είναι "χαμηλά" το ρελαντί σου και με απότομη πτώση των στροφών δεν προλαβαίνει να το "κρατήσει" ???
|
|
|||
|
|||
![]()
Στις ποσες πρεπει να ειναι ρε παιδια? Στο στροφομετρο φαινεται να ειναι γυρω στις 1100-1200!
|
|
|||
|
|||
![]()
R.F.M.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κάποια στιγμή πριν 1 χρόνιο περίπου μου έκανε και μένα ακριβώς το ίδιο και μάλιστα 2-3 φορές σε διάστημα 1 εβδομάδας περίπου, αλλά πάνω που ετοιμαζόμουνα να την πάω στον "γιατρό" δεν το ξανάκανε, εγώ το απέδωσα στην βενζίνη, αλλά πάλι μπορεί να ήταν και κάποιο σκουπιδάκι σε κάποιο αισθητήρα.
Πάντως έπαιρνε μπροστά με την "μία" σαν να μην έγινε τίποτα. |
|
|||
|
|||
![]()
Na pw ki egw ti gnwmi mou... an kai neos sto forum..!!
Exw ena kainourio F650GS 2 minwn, kai eixa tetoia svisimatakia 1-2 fores ti mera se poreia kai mono otan patousa symplekti xwris na katevazw taxitita! Exontas diladi mesa deutera as poume patousa symplekti kai tsoup... svisimataki... patousa apeutheias miza kai sunexiza! Enimerwsa tin antiproswpeia poy to pira kai mou eipan na to paw gia anavathmisi ston egefalo (i opoia kratise peripou 1,5 wra kai DEN mporei na diakopei, once started)! Edw kai deka imeres pou tin exw kanei, ISYXASA! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν σου λεω οτι ειναι το ιδιο προβλημα,μαλλον απο καυσιμο....ισως... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
HONDA!!!!! Γιατι; | BOXER | Διάφορα | 20 | 18-08-2011 08:35 |
Γιατι με περνανε τα VSTROM 650? | geolag | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 39 | 11-04-2010 11:05 |
Γιατι ο ΕΛΛΗΝΑΣ ειναι παντα φιλος!!! | Kwstas_kef | Διάφορα | 10 | 08-09-2009 12:50 |