![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
R.F.M.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να υποθεσω...
Read the ####ing manual? γιατι? τι λεει? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κάποια στιγμή πριν 1 χρόνιο περίπου μου έκανε και μένα ακριβώς το ίδιο και μάλιστα 2-3 φορές σε διάστημα 1 εβδομάδας περίπου, αλλά πάνω που ετοιμαζόμουνα να την πάω στον "γιατρό" δεν το ξανάκανε, εγώ το απέδωσα στην βενζίνη, αλλά πάλι μπορεί να ήταν και κάποιο σκουπιδάκι σε κάποιο αισθητήρα.
Πάντως έπαιρνε μπροστά με την "μία" σαν να μην έγινε τίποτα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
αν υπολογίσω όλα αυτά που γράφεις και χωρίς να γνωρίζω απο gs θα σου πω και εγώ την γνώμη μου.
αυτά περί σκουπιδιών ΄στην βενζίνη,τα ακούω βερεσέ.θα συμφωνούσα,μόνο εάν σου έκανε τα ίδια και κατα την εκκίνηση ή την πορεία,οπότε το αποκλείουμε . όταν σου σβήνει εν κινήσει την ώρα που συμπλεκτάρεις για να σταματήσεις σε ένα φανάρι π.χ και να κατέβει ο κινητήρας στο ρελαντί (και μέχρι να κατεβάσεις εσύ τις ταχύτητες)τότε,έχεις πρόβλημα στο σύστημα του τσοκ.μάλλον παίρνει απο κάπου αέρα και δεν πρέπει.και αυτό γίνεται,είτε απο φθαρμένο σύνδεσμο.είτε απο υψηλές θεμοκρασίες.μια ένδειξη ότι αυτό είναι το πρόβλημα,είναι η έστω και λίγο περισότερες στροφές στο ρελαντί. μια λύση που είχαμε βρει για να σιγουρευτούμε ότι είναι αυτό,σε ένα speed triple,απλά το ξετσοκάραμε και όλα μετά ήταν μια χαρά. |
|
|||
|
|||
![]()
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ GS 1200 KAI ADVENTURE ΑΠΟ 2006 ΕΩΣ 2009 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΑΛΛΑΖΩ ΤΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ.ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ Κ ΕΣΥ,ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
H μηχανη πηγε στον μαστορα, μπηκε στον εγκεφαλο, δεν εδειξε βλαβη, απλα ηθελε λιγο συγχρονισμο το ρελαντι!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
HONDA!!!!! Γιατι; | BOXER | Διάφορα | 20 | 18-08-2011 08:35 |
Γιατι με περνανε τα VSTROM 650? | geolag | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 39 | 11-04-2010 11:05 |
Γιατι ο ΕΛΛΗΝΑΣ ειναι παντα φιλος!!! | Kwstas_kef | Διάφορα | 10 | 08-09-2009 12:50 |