![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα,
οι επιλογές για περισσότερο φώς από της μαμάς, (όχι όμως xenon), είναι: ![]() ![]() και για xenon-like φως ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
εγω εχω βαλει τις phillips (τις οποιες μου συστησε ο arisxios) και εχω δει μεγαλη διαφορα
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τις φοράω και εγώ και είναι άπαιχτες!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπράβο Δημήτρη !!!!!!!!!!! Πολύ καλή ενημέρωση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kαι OSRAM & PHILPS & τύπου ΧΕΝΟΝ.......διαλέγεις και παίρνεις ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ και πολλά χρόνια εχω βάλει τις Philips αναφέρονται στό πιό πάνω δημοσίευμα με τις φωτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος, στην πόλη μου το Άργος πωλούνται 30 ευρώ σε συσκευασία των 2 τεμαχίων.
Blue Vision |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ετσι η Philips δημιούργησε την MotoVision για μοτοσυκλέτες: "Ξεχωρίστε στο πλήθος" Οι λάμπες Philips MotoVision έχουν.... 40% πιο άσπρη φωτεινότητα 10 - 20 μέτρα μακρύτερη δέσμη Με την Ευδιάκριτη Πορτοκαλί Αντανάκλαση σας κάνει πιο ορατό απο τα άλλα φώτα! Υπαρχουν δυο διαφορετικοι τυποι Η4 και Η7 "According to Michael Scheiven, director, Aftermarket Channel, “In addition to increasing the rider’s overall visibility, the Philips MotoVision also delivers 40% more light and a beam up to 50 feet longer than standard bulbs, which greatly enhances the rider’s forward vision." ![]() Επίσης υπάρχει περισσότερο για τους OFF η αντικραδασμική Extra Duty έως 20g. "Λάμπες για μηχανές PHILIPS. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Moto Vision "EXTRA DUTY" Έως και 4 φορές περισσότερη αντοχή στους κραδασμούς Όπως γνωρίζετε οι λάμπες στις μηχανές ταλαιπωρούνται πολύ περισσότερο από αυτές των αυτοκινήτων ,λόγω των κραδασμών και λόγο της «ιδιαίτερης» οδήγησης τους.(πεζοδρόμια, λακκούβες, κτλ.). Η λάμπα αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη να αντέχει σε αυτή την ταλαιπωρία . Συνιστάται για μηχανές με υψηλούς κραδασμούς (Moto Cross, OFF, κτλ)." ![]() Επίσης πληροφοριακά οι στατιστικές λένε ότι, αν και άριστες και οι δύο, η Silverstar έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, ενώ η Night Breaker τη μικρότερη και συνιστάται για τη υψηλή σκάλα. |
|
|||
|
|||
![]()
Μετα απο λιγο ψαξιμο πηρα τις OSRAM H7 NIGHTBREAKER απο e-bay μεσω Αγγλιας.
![]() Τις ειδα φορεμενες σε αλλη GS και μου αρεσαν αρκετα. ![]() Η τιμη με μεταφορικα ηταν 18 ευρώ, ενω στην Αθηνα οπου και να εψαξα κοστιζαν 36-39 ευρω.... ![]() ![]() ![]() http://cgi.ebay.com/OSRAM-H7-NIGHTBREAKER-HEADLIGHT-BULBS-90-BRIGHTER_W0QQitemZ190303429637QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item190303429637&_trksid=p3911.c0.m14&_trkparms=66%3A3|65%3A15|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A100 Last edited by killer; 27-04-2009 at 16:33. |
|
|||
|
|||
![]()
το θέμα είναι κατατοπιστικότατο ! συγχαρητήρια παιδιά !
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Tips για 1200 GS | KostasGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 05-07-2009 10:32 |
Διάφορα Πράγματα Για R 1200 GS | pepax66 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 17 | 16-06-2009 09:09 |
Σπορ εξάτμιση για BMW R 1200 GS / Adventure | Arkas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 40 | 15-04-2009 21:11 |
Moto Guzzi Stelvio 1200 | smail.GR | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 23-01-2009 21:15 |
Πίσω αμορτισέρ για GS 1200 Adv. | ckalfas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 21 | 19-01-2009 15:19 |