![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγώ πάλι φίλε μου, θα σου έλεγα πως θα έπρεπε να ξανασκεφτείς, με περισσότερη ωριμότητα το θέμα. ![]() Θα ήθελα μάλιστα να επισημάνω και το σημείο προβληματισμού μου. ![]() Διότι, όλα ωραία και καλά στο 800άρι (τηρουμένων των αναλογιών και των επιθυμιών!!!!), όμως για ξανασκέψου το. Είσαι σίγουρος για το... . . . . . . . . . . . . . . . . . . ... μαύρο-πορτοκαλί ?!?!?!?! ![]() Με το καλό να έρθεις στην παρέα του φόρουμ και φυσικά στους 800άρηδες, γιατί τελευταία κάτι "κουρασμένα παλληκάρια" ωρίμασαν και εγκαταλείπουν!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=yannis;171198
Με το καλό να έρθεις στην παρέα του φόρουμ και φυσικά στους 800άρηδες, γιατί τελευταία κάτι "κουρασμένα παλληκάρια" ωρίμασαν και εγκαταλείπουν!!!!! ![]() Ο λαός λέει: Οποιος έχει την μύγα μυγιάζεται, υπονοείς κάτι; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Πάντως, νομίζω ότι βιάστηκες να πιστέψεις ότι... μεγάλωσες!!! ![]() Μπάς και χάλασε το κομπιουτεράκι που έκανες την άρθροιση και σου τα έβγαλε πολλά?!?!?! ![]() Όπως και νάναι σου εύχομαι τα καλύτερα. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τί χρειάζομαι για ένα ταξίδι στην Ευρώπη ;;; | sintarta | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 16 | 25-04-2010 19:11 |
Τί πρέπει να ξέρω για την συλλογή αποδείξεων του 2009 ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 0 | 12-03-2010 00:09 |
Πως το λέτε το ....μόριο σας? | pepax66 | Ανέκδοτα | 10 | 11-03-2009 20:14 |
Τι λέτε θα ροκάρουμε ??? | soter3gm | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 3 | 10-03-2009 21:29 |