![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Αυτη την φορα θα σας αφησω για να πιω το καφε μου με την παρεα που θα συγκεντρωθει στο Αιγιο.
Επιτρεπονται αυτου του ειδους οι αλλαξοκ@λιες ?? ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
ΠΑΙΔΙΑ,ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΑΓΑΠΗ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ..ΑΝ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΗ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μπορεις να πας εκει!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ θα πάρω τα πιτσιρίκια το απόγευμα και την κάνω για καμιά παραλία οπότε θα μάθω τα νέα σας αύριο το πρωί.
Καλά να περάσετε..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Περιμένουμε νέα σου αύριο το πρωί!!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
να βοηθησω το φιλο μου! ![]() οι φιλοι αλλωστε στα δυσκολα φαινονται!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ελπίζω αυτή την φορά ο Ιάπων του φόρουμ (θα καταλάβετε τι εννοώ όταν βρεθούμε) να δώσει το παρόν μετά της συζήγου!
|
|
|
||||
|
||||
|
Έφυγα για τον καφέ .... τα λέμε αργότεραααααα .......
|
|||
|
|||
|
μεσααααα.........για λιγο
![]() |
|
|
|||
|
|||
Έρχομαι και εγώ
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καφεδάκι στο Kitchen Bar την Τετάρτη 9/6/10 ! | syan | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 42 | 12-06-2010 12:57 |
| Καφεδάκι την Τετάρτη 8 Ιουλίου στο Λιοντάρι!!!! | leonidas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 08-07-2009 22:15 |
| Καφεδάκι στo Kitchen bar την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009. | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 20 | 12-06-2009 15:39 |
| Καφεδάκι στo Kitchen bar την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009. | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 05-06-2009 20:40 |
| Καφεδάκι στo kitchen bar Τετάρτη 20 Μαΐου 2009 | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 40 | 22-05-2009 05:38 |