![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα προσπαθήσω...............
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ό,τι πρέπει για σήμερα το βράδυ...
![]() . |
|
|||
|
|||
![]()
καλα να περασετε φιλαρακια!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Βρε παιδια τη μονος και διπλος δειαβαζω????
Ισχυει και για τα παρανομα ζευγαρακια??η μονο για τους νυμφευμενους.... ![]() ![]() Υπαρχουν και καποιοι Τυχεροι - Ελευθεροι ακομα!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Μην μπερδευτει κανεις παντρεμενος και ερθει με την Gομενα.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΑΙΔΙΑ,ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΑΓΑΠΗ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ..ΑΝ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΗ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ..
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτη την φορα θα σας αφησω για να πιω το καφε μου με την παρεα που θα συγκεντρωθει στο Αιγιο.
Επιτρεπονται αυτου του ειδους οι αλλαξοκ@λιες ?? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μπορεις να πας εκει!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θα πάρω τα πιτσιρίκια το απόγευμα και την κάνω για καμιά παραλία οπότε θα μάθω τα νέα σας αύριο το πρωί.
Καλά να περάσετε.. ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι στο Kitchen Bar την Τετάρτη 9/6/10 ! | syan | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 42 | 12-06-2010 11:57 |
Καφεδάκι την Τετάρτη 8 Ιουλίου στο Λιοντάρι!!!! | leonidas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 08-07-2009 21:15 |
Καφεδάκι στo Kitchen bar την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009. | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 20 | 12-06-2009 14:39 |
Καφεδάκι στo Kitchen bar την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009. | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 05-06-2009 19:40 |
Καφεδάκι στo kitchen bar Τετάρτη 20 Μαΐου 2009 | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 40 | 22-05-2009 04:38 |