![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα στοιχεία βέβαια αυτά (για το 38%) αναφέρονται σε ανθρώπους κυρίως εκ των ορεινών όγκων του νησιού, που ίσως κραυγάζουν για το άδικο δίχως όμως κανείς ποτέ να τους έδωσε στίγμα για το τι ακριβώς πρέπει ίσως να ζητούν. Αυτός είναι εν μέρει λοιπόν και ο σκοπός του άρθρου. Να περιγράψει αλλά κυρίως να αποκλιμακώσει και όχι να πυροδοτήσεις εντάσεις. Τέσπα δεν έχει καμία όμως σχέση η πραγματικότητα με το 1% που ανέφερες το οποίο μια βόλτα στα καφενεία των πόλεων αλλά και στα χωριά θα σε πείσει δίχως άλλη αμφιβολία. Φίλοι μου η Κρήτη είναι καζάνι που βράζει και δίχως να θέλω να κινδυνολογήσω τα πράγματα ίσων να εκραγούν. Αν πας μια βόλτα στη Μεσσαρά θα καταλάβεις. Κάποιοι στοχευμένα θέλουν να αποδώσουν μια άλλην εικόνα για τους Κρητικούς. Έχουμε πολλά μειονεκτήματα όπως όλοι άλλωστε. Είμαστε όμως άνθρωποι ντόμπροι και εργατικοί. Last edited by VILLY; 16-06-2010 at 17:52. |
|
|||
|
|||
![]()
Βασίλη, αν παρεπιπτόντως τα πράγματα έπρεπε να φαίνονται όπως τα επεξηγείς στην απάντησή σου, τότε ο συντάξας το αρχικό κείμενο έκανε λάθη που αφήνουν άλλα νοήματα, εξ ού και οι απαντήσεις. Ας μην ξεχνάμε δε οτι ο κόσμος γνωρίζει πως η Κρήτη είχε και έχει σε λανθάνουσα μορφή την κρυφή ιδέα της ανεξαρτοποίησης, πράγμα που δεν βοηθάει επίκαιρα στην σφυγομέτρηση των προτάσεων στίς οποίες αναφέρεσαι. Τέλος όσον αφορά τον πρέποντα χώρο αλλά και τούς συνειδητοποιημένους μοτοσικλετιστές, πιστεύω οτι το βήμα ενός μοτοσυκλετιστικού forumδεν θα έπρεπε να προσφέρεται για πολιτικές λογομαχίες ή Εθνικές αντιπαραθέσεις οι οποίες σίγουρα επιβαρύνουν με τον τρόπο τους τον σκοπό για τον οποίο λειτουργεί. Να είσαι καλά...!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ειλικρινά διάβασα το άρθρο σου πολλές φορές αλλά δεν ένιωσα το ύφος της αποκλιμάκωσης που περιγράφεις. Δεν έχω αισθανθεί την Κρήτη μέχρι αυτή την στιγμή που σου γράφω ως καζάνι που βράζει........!!! Επιπλέον σχετικά με το ΥΓ2 (Είναι αστείο να θεωρούν έστω και λίγο κάποιοι, που με ξέρουν καλά χρόνια τώρα, ότι τυχόν είμαι υποκινούμενος από αλλότρια συμφέροντα. Θεωρώ ότι τα παραπάνω αποτελούν αυταπόδεικτο στοιχείο για το τι πρεσβεύω!) δεν διάβασα κανένα σχόλιο τέτοιο, μάλλον μας συγχέεις με σχόλια που έχουν γραφτεί σχετικά με το άρθρο σου σε άλλους διαδικτυακούς τόπους. Τέλος πιστεύω ότι είναι ένα πολύ ωραίο θέμα για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων που θα ήθελα να κάνουμε από κοντά σε μια επίσκεψή μου στο Ρέθυμνο, ελπίζω αυτή την φορά να πιεις καφέ μαζί μου. Με φιλικούς χαιρετισμούς Σταύρος |
|
|||
|
|||
![]()
Η κάθε χωρα έχει τις ιδιαιτερότητες της και η Ελλάδα ισως εχει τις περισοτερες λογω γεωγραφικης θεσης και φυσικά λογω γειτόνων.Θα ηθελα αν ειναι δυνατόν να μου εξηγησει καποιος με πιο τροπο δεν θα ανοιξει η ορεξη των φιλων μας των τουρκων αν μετατραπει σε ενα ειδος ανεξαρτητου ομοσπονδου κρατος η Θρακη?
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ελληνική οικογένεια..... | MARK | Ελλάδα | 1 | 08-05-2010 12:54 |
Ελληνική Οικονομία ...... | frits | Χιούμορ | 6 | 19-01-2010 17:02 |
Eίναι η Μακεδονία Ελληνική ή όχι ???? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 17 | 16-11-2009 13:54 |
Η Μακεδονία Είναι Ελληνική | Gazi | Ελλάδα | 9 | 09-04-2009 23:27 |
Ελληνική Συμμετοχή στο «Ράλλυ Dakar» | KostasGS | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 30-12-2008 10:25 |