![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το ποιο πιθανό είναι να έρθω και εγώ (για 2η φορά σε μια εβδομάδα).
Τα πρώτα διόδια που λέτε να συναντηθήτε δεν είναι στο Σχηματάρι αλλά αφιδνών. Του Σχηματαρίου είναι τα δεύτερα που δεν πληρώνεις πλέον. Γνώμη μου μιας και τα μέρη τα έχω φάει με το κουτάλι εκεί θα πρότεινα να μην πάτε μετά την Λίμνη προς Αιδηψό και μετά Αρκίτσα γιατί θα φαγοθούν πολλές ώρες σε χιλιόμετρα και λιγότερες σε καφέ,μπάνιο,τσιμπούσι κλπ. Λίμνη Αιδηψός είναι 35 χιλ (45λεπτά) και θέλεις και μια ώρα τουλάχιστον από την στιγμή που θα περιμένεις να αποβιβαστείς στο φέρυ μέχρι και να περάσεις απέναντι, δηλαδή κανα δύορο γεμάτο, καλύτερα δεν είναι να τον φας αραχτός η να πας και μέχρι τον Καταρράχτη του Δριμόνα στο βουνό που είναι η φύση τέλεια? Λέω εγώ τώρα διάφορα…… ![]() Και κάτι ακόμα, όσο ποιο πρωί τόσο καλύτερο καφέ θα ποιούμε στον Αλεξίου με την δροσούλα και να έχεις και την μέρα μπροστά….. Last edited by KRASOPATERAS; 17-06-2010 at 00:41. |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μονοήμερη εκδρομή !!!! | arisxios | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 18 | 09-09-2009 18:12 |
Διήμερη εκδρομή στην Πάργα 13-14 Ιουνίου 2009 | S.T | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 70 | 01-07-2009 13:53 |
Λίμνη Τσιβλού - Κυριακή 25-01-09 | Κύρος Γρανάζης | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 141 | 19-02-2009 11:19 |