![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ψάχνω στους κανόνες του φόρουμ αν επιτρέπεται συμμετοχή σε εκδρομή με αυτοκίνητο και δεν βρίσκω κάτι σχετικό οπότε να υποθέσω ότι επιτρέπεται ;
![]() Λέω να ακολουθήσω με το Ι.Χ. κουβαλώντας μαζί και τα παιδιά θα παίξω το ρόλο της σκούπας αν θέλετε βέβαια. Οπότε Κροταλία (Χατζηλία) βάλε και Frits (Τετραπλός) Υ.Γ1. Η περιέργεια για την νέα μηχανή του Παναγιώτη (Αερικό), είναι πολύ ισχυρό κίνητρο για την συμμετοχή Υ.Γ.2 Επειδή ξέρω τον Μιχάλη και τα άγχη του, εννοείτε ότι εσείς θα πάτε με το δικό σας ρυθμό και εγώ με το δικό μου. Αρκεί να φάμε τους λουκουμάδες μαζί. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ωριαία Πρόβλεψη Καιρού για Χαλκίδα, Ελλάδα Lat:38.46 Lon: 23.59 Μέσο Υψόμ..: 13m. (Χάρτης) ![]() ![]() Καιρός για το δικό σας site Τοπική ώραΘερμ °CΔιεύθυνση ΑνέμουΤαχύτητα Ανέμου Km/hΥγρ %Καιρός00:0024.2 °CΝ10 Km/h (2Bf)68 ![]() (2Bf)71 ![]() (2Bf)75 ![]() (2Bf)55 ![]() (2Bf)30 ![]() (3Bf)22 ![]() (3Bf)22 ![]() (3Bf)30 ![]() μια χαρα καιρο θα κανει αυριο.... ![]() να περασετε καλα..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κι εμεις με αυτοκινητο Χ 3!!! Ετσι να μην αφησουμε υποψηφιους μελλοντικους γαμπρους χωρις νυφη!!!!!!!!
Θαναση (fritsακο) και Αντρεα (Arkaκο) θα εχετε την τιμη ειστε οι μονοι που θα συνοδευετε την υποψηφια νυφη!!!! Φανειτε αντάξιοι των περιστασεων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() Συμπέθερε κανονισε για ντουζιερες κι ειμαι ετοιμος.... πανετοιμος!!!!! Δεν τα αντεχω τα αλατια......βουνισιος βλέπεις!!!!! Χατζηλια, θα σε ξαναδω συντεκνε με μεγαλη μου χαρα!! χωρις μοτο αυτην την φορα αλλα...εχει ο καιρος γυρισματα!!!!! ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μονοήμερη εκδρομή !!!! | arisxios | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 18 | 09-09-2009 18:12 |
Διήμερη εκδρομή στην Πάργα 13-14 Ιουνίου 2009 | S.T | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 70 | 01-07-2009 13:53 |
Λίμνη Τσιβλού - Κυριακή 25-01-09 | Κύρος Γρανάζης | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 141 | 19-02-2009 11:19 |