GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 22-06-2010, 12:36
steliosx Ο/Η steliosx βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Αγία Παρασκευή
Μoto: BMW F650GS'08 (twin), ΧΤ500'01
Προεπιλογή Απάντηση: Ελληνική Ομοσπονδιακή Δημοκρατία;

- Μπαμπά γιατί πήρες το δίκανο του παππού και έβαλες το μαχαίρι του ψωμιού στην ζώνη σου;;;

- Ξεκίνησε η επανάσταση!! Στ' άρματα!!!!!. Πάμε να απελευθερώσουμε την Πελοπόννησο από τους Έλληνες!! Να την ενώσουμε με τα Κύθηρα και τα Μέθανα. Και μετά σειρά έχει η Μύκονος και τα Κουφονήσια!!! Ο αγώνας τώρα ξεκινά!! Και μετά θα πάμε στην Λέσβο στην πατρίδα μου, να την απελευθερώσουμε και αυτή από τους άλλους Έλληνες γιατί αυτοί είναι άλλοι Έλληνες και έχουν ουζέλια και χταποδέλια. Τα έκανε μαντάρα ο Παύλος Κουντουριώτης!!
Και μετά θα απελευθερωθώ και εγώ και θα κάνω συνομοσπονδία με τον Carduelis ο οποίος έχει εκπαιδεύσει και άγρια ζώα για τον αγώνα !

- ΜΑΜΑ !! ΜΑΜΑ!! ΕΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!! Ο μπαμπάς κάτι έπαθε!!!

- Δεν είναι τίποτα παιδί μου, μην ανησυχείς. Το βράδυ παραμιλούσε στον ύπνο του και έλεγε κάτι για την Β. Εύβοια, για την Λίμνη που ξεκίνησαν και στην Λίμνη δεν πήγαν, κάτι για boxer έλεγε ότι θέλει, όχι άλλα varadero!! φώναζε. Είναι αυτή η παλιοπαρέα που έμπλεξε, αυτοί οι παλαβοί με τα παράξενα ονόματα. Απαπα... Δεν τον ξανααφήνω μόνο του με αυτούς!! ΑΑΧΧ!!! για όλα φταίει αυτός, το φίδι ο Βόας ο Κροταλίας ο Χατζηλίας!! Δεν θα τον πιάσω στα χέρια μου ;!;!;!.

PS: Συγγνώμη δεν κρατήθηκα !!
Reply With Quote
Παλιό 22-06-2010, 13:50
VILLY Ο/Η VILLY βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: Varadero XL1000V '07

Πάντως είναι οδυνηρό για τη χώρα μας, ενεργοί πολίτες να αντιμετωπίζουν τη τραγική κατάσταση που διανύει η χώρα κατά τέτοιο τρόπο. Να αντιμετωπίζουν με τέτοια επιπολαιότητα τη φτώχεια τους.
Ο χλευασμός και η μετατροπή του πολιτικού σκηνικού σε τσίρκο εδώ μέσα, αντικατροπτίζει στον απόλυτο βαθμό την προχειρότητα με την οποία ο νεοέλληνας βλέπει τα πράγματα σήμερα.
Επαγγελματίες άνθρωποι – μορφωμένοι στο σύνολο τους, διαπρεπείς στα καθήκοντά τους καταθέτουν τον αγώνα τους και ψάχνουν λύσεις για τα πολλαπλά αδιέξοδα.
Είναι λοιπόν ντροπή, αντί να καταθέτονται απόψεις και να προτείνονται έτερες λύσεις, να αναζητούμε πεδία δράσης για παιγνίδι, λες και λείπουν από τις γειτονιές μας οι παιδικές χαρές.
Αναζητήστε της κύριοι και ξεσπάστε εκεί.
Λυπηρό από τη μια, αλλά η ελπίδα είναι ότι ευτυχώς μικρή μερίδα (5-10 συνφορουμιτών) μετέτρεψαν μια σοβαρή συζήτηση σε παιδική χαρά, τη στιγμή που τα μέλη του forum ξεπερνούν τις 2.500 ενώ οι προβολές του thread ξεπερνούν τις 1500 και σε διάστημα μόνο λίγων ημερών.
Αυτά τα νούμερα ίσως συνετίσουν τους «κυρίους» από τους οποίους ζητήθηκε μια απλή άποψη και αντ’ αυτού έβγαλαν το χειρότερό τους εαυτό. Δεν σας τιμά κύριοι και επιδοθείτε σε σούζες και άλλου είδους διεξόδους, αφήνοντας τους ενεργούς πολίτες να σκεφτούν πως τυχόν θα βρουν λύσεις για εσάς.
Εγώ ειλικρινά ντρέπομαι για λογαριασμό σας, μιας και είμαι μέλος αυτού του forum από καταβολής του.
Η συμμετοχή μου στο thread μόλις έλαβε τέλος και βέβαια αν είχα ένα εκδότη δημοσιογράφο στη παρέα μου, έστω κι αν δε συμφωνούσα σε ορισμένα, αν μη τι άλλο θα σεβόμουνα την οντότητά του και βολταιρικά θα άκουγα τις θέσεις του.
Καθημερινά συζητώ μέσα από τις ζωντανές μου εκπομπές με καθηγητές, πανεπιστημιακούς, επιχειρηματίες, προέδρους οργανισμών, βουλευτές, δημάρχους, νομάρχες, υπουργούς, κλπ και πραγματικά νοιώθω λύπη όταν διαπιστώνω ότι ο τραγέλαφος που αντιμετωπίζω από τα θεσμικά πρόσωπα είναι δικαιολογημένος, όταν αυτά τα πολιτικά πρόσωπα που ξεκοκαλίζουν το βιος μας, εκλέγονται από άτομα που δήλωσαν αδρανείς σε αυτό το thread.
Τελικά λοιπόν όλα τα πράγματα δεν είναι τυχαία!
Γεια σας και καλή συνέχεια στο παιγνίδι.

Υ.Γ. Το mod team προφανώς λείπει σε διακοπές

Last edited by VILLY; 22-06-2010 at 13:52.
Reply With Quote
Παλιό 22-06-2010, 14:29
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

επαναλαμβάνεις συνεχώς κατηγορίες αλλά και τη λύπη σου που είμαστε τουλάχιστον αδρανείς, 3 στα 5 posts εκτοξεύεις αυτές τις κατηγορίες χωρίς να απαντάς σε συγκεκριμένα ερωτήματα "αδρανών" μελών του φορουμ που σε φιλοξενεί.
Δεν μπορώ να έχω σεβασμό ούτε στο επάγγελμά σου ούτε και στο πρόσωπό σου τη στιγμή που το απαιτείς από εμένα. Δεν είχα ποτέ φίλο δημοσιογράφο και είμαι μια χαρά, δεν μου λείπει κάποιος από το χώρο σου και με βοηθάς να σκέφτομαι ότι δεν χρειάζομαι τέτοιες παρέες που διεκδικούν το αλάθητο...μου αρέσει να κουβεντιάζω και να ρωτάω ό,τι δεν ξέρω αλλά δεν ανέχομαι/δέχομαι τους απόλυτους ανθρώπους.
Αν σε στεναχωρεί η στάση μας, ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου και το 75% των μελών σε χαιρετά και μάλλον δεν θα ξανασχοληθεί μαζί σου.
Οι mods/admins δεν είναι διακοπές πλην μιας μονοήμερης (ολιγόωρης) στην Εύβοια και απουσίες δεν είσαι σε θέση, ούτε δικαιολογήσαι να βάζεις σε κανέναν.
Θεωρώ ότι άφησαν πολύ να "τρέξει" το θέμα και ευγενικά 2 φορές σε εγκάλεσαν στην τάξη κάτι που επιδεικτικά αγνόησες. Κι αν είχες κάποιους που να συμφωνούσαν μαζί σου, τώρα τους χάνεις και αυτούς.
Μπορείς να συνεχίσεις να συνδιαλέγεσαι με πολιτικούς/δημάρχους/τοπικούς προύχοντες όπου για να σε έχουν συνομιλητή πιθανόν κάτι να σου βρίσκουν που τους τραβάει...Το γεγονός της περιχαράκωσής σου στο νησί της Κρήτης και μόνον, σημαίνει ότι ακόμα δεν έχεις φτάσει στο επίπεδο MEGAλων και με πτυχίο απόλυτα κατευθυνόμενων χειροκροτάκηδων, αλλιώς θα σε απολαμβάναμε σε κανάλια εθνικής και όχι τοπικής εμβέλειας.
Άσε εμάς τους πτωχούς τω πνεύματι να πορευόμαστε με τα δικά μας μυαλά κι αν προκύψει ανάγκη νουθεσίας θα σε ειδοποιήσουμε και εκτιμώ ότι με χαρά θα μας βοηθήσεις...
Σ.Σ. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με όλη την επαγγελματική σου πορεία και να είμαι κριτής των κειμένων σου, ασχολήθηκα μόνο με τα διαμάντια του παρόντος thread.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τους πρόποδες της Ακρόπολης και της εκκλησίας του Δήμου.

Βασίλης Π και
μόνον για τους φίλους
vpentza
Reply With Quote
Παλιό 22-06-2010, 15:14
vasorfa Ο/Η vasorfa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
επαναλαμβάνεις συνεχώς κατηγορίες αλλά και τη λύπη σου που είμαστε τουλάχιστον αδρανείς, 3 στα 5 posts εκτοξεύεις αυτές τις κατηγορίες χωρίς να απαντάς σε συγκεκριμένα ερωτήματα "αδρανών" μελών του φορουμ που σε φιλοξενεί.
Δεν μπορώ να έχω σεβασμό ούτε στο επάγγελμά σου ούτε και στο πρόσωπό σου τη στιγμή που το απαιτείς από εμένα. Δεν είχα ποτέ φίλο δημοσιογράφο και είμαι μια χαρά, δεν μου λείπει κάποιος από το χώρο σου και με βοηθάς να σκέφτομαι ότι δεν χρειάζομαι τέτοιες παρέες που διεκδικούν το αλάθητο...μου αρέσει να κουβεντιάζω και να ρωτάω ό,τι δεν ξέρω αλλά δεν ανέχομαι/δέχομαι τους απόλυτους ανθρώπους.
Αν σε στεναχωρεί η στάση μας, ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου και το 75% των μελών σε χαιρετά και μάλλον δεν θα ξανασχοληθεί μαζί σου.
Οι mods/admins δεν είναι διακοπές πλην μιας μονοήμερης (ολιγόωρης) στην Εύβοια και απουσίες δεν είσαι σε θέση, ούτε δικαιολογήσαι να βάζεις σε κανέναν.
Θεωρώ ότι άφησαν πολύ να "τρέξει" το θέμα και ευγενικά 2 φορές σε εγκάλεσαν στην τάξη κάτι που επιδεικτικά αγνόησες. Κι αν είχες κάποιους που να συμφωνούσαν μαζί σου, τώρα τους χάνεις και αυτούς.
Μπορείς να συνεχίσεις να συνδιαλέγεσαι με πολιτικούς/δημάρχους/τοπικούς προύχοντες όπου για να σε έχουν συνομιλητή πιθανόν κάτι να σου βρίσκουν που τους τραβάει...Το γεγονός της περιχαράκωσής σου στο νησί της Κρήτης και μόνον, σημαίνει ότι ακόμα δεν έχεις φτάσει στο επίπεδο MEGAλων και με πτυχίο απόλυτα κατευθυνόμενων χειροκροτάκηδων, αλλιώς θα σε απολαμβάναμε σε κανάλια εθνικής και όχι τοπικής εμβέλειας.
Άσε εμάς τους πτωχούς τω πνεύματι να πορευόμαστε με τα δικά μας μυαλά κι αν προκύψει ανάγκη νουθεσίας θα σε ειδοποιήσουμε και εκτιμώ ότι με χαρά θα μας βοηθήσεις...
Σ.Σ. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με όλη την επαγγελματική σου πορεία και να είμαι κριτής των κειμένων σου, ασχολήθηκα μόνο με τα διαμάντια του παρόντος thread.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τους πρόποδες της Ακρόπολης και της εκκλησίας του Δήμου.

Βασίλης Π και
μόνον για τους φίλους
vpentza

Συννονοματε ασε καλυτερα--μην ασχολησε---τοσες φορες οι mods διακριτικα προσπαθουν να <<προστατεψουν >> καποιους καποιους και αυτοι σε ανταλλαγμα , τους στελνουν σε εξοστρακιστικες Διακοπες.....

Σταματαω εδω γιατι αν συνεχισω οι mods αν και σε διακοπες θα μου βαλουν ενα τεραστιο XXX Σε αυτα που θα πω---κλεινω λεγοντας οτι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ εχω βαρεθει των προσυλιτισμο των .....απανταχου ΔΗΜΟΣΙΟγραφων........

Συγχωρεστε με για το ξεσπασμα, αλλα εχω βαρεθει να ακουω και να βλεπω κουστουμαρισμενους Δημοσιογραφους να κινδυνολογουν και να παιζουν παιχνιδια στην πλατη μου.......

υπαρχει μια παροιμια---που λεμε στο χωριο---ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ-ΠΕΡΑΜΑ----

Λεει λεει το κοπελι,,,

Κανει τη γρια και......

Θελει

Λιγος σεβασμος για το ΚΟΙΝΟ βρε παιδια---καποιοι ειμαστε σκευτομενα οντα---

υγ...προσωπικα βαριεμαι και τους ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΗΔΕΣ--ετσι πως το λεμε στην Κρητη

Βλέπεις οτι δεν τραβαει ρε μαστορα---μην το τραβας απο τα μαλλια....ΗΜΑΡΤΟΝ.

Last edited by vasorfa; 22-06-2010 at 15:17.
Reply With Quote
Παλιό 22-06-2010, 14:44
Captain_Andreas Ο/Η Captain_Andreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από VILLY Εμφάνιση μηνυμάτων
Πάντως είναι οδυνηρό για τη χώρα μας, ενεργοί πολίτες να αντιμετωπίζουν τη τραγική κατάσταση που διανύει η χώρα κατά τέτοιο τρόπο. Να αντιμετωπίζουν με τέτοια επιπολαιότητα τη φτώχεια τους.
Ο χλευασμός και η μετατροπή του πολιτικού σκηνικού σε τσίρκο εδώ μέσα, αντικατροπτίζει στον απόλυτο βαθμό την προχειρότητα με την οποία ο νεοέλληνας βλέπει τα πράγματα σήμερα.
Επαγγελματίες άνθρωποι – μορφωμένοι στο σύνολο τους, διαπρεπείς στα καθήκοντά τους καταθέτουν τον αγώνα τους και ψάχνουν λύσεις για τα πολλαπλά αδιέξοδα.
Ενώ εσύ αγαπητέ συναγορήτη, θεώρησες καλό να προτείνεις λύσεις ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ της χώρας βασισμένες σε ΜΗΔΕΝΙΚΑ, ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ, ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ και ΨΕΥΔΗ στοιχεία. Πατάς στην φτώχεια του Λαού μια φτώχεια για την οποία πρωτίστως οι πολιτικοί και ΜΜΕ (με τις εκπομπές που κάνουν και προάγουν μοντέλα ζωής μακρυά από τις τσέπες μας) ευθύνονται. Εϋγε σου καλά το πήγες...

Απόσπασμα:
Είναι λοιπόν ντροπή, αντί να καταθέτονται απόψεις και να προτείνονται έτερες λύσεις, να αναζητούμε πεδία δράσης για παιγνίδι, λες και λείπουν από τις γειτονιές μας οι παιδικές χαρές.
Αναζητήστε της κύριοι και ξεσπάστε εκεί.
Χίλες φορές παιδικές χαρές της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ και του ΛΑΟΥ ΜΑΣ, παρά ξενοκίνητες λύσεις από πονηρά κέντρα αποφάσεων που ανεβάζουν και κατεβάζουν αχυρανθρώπους εν μία νυκτί...

Απόσπασμα:
Λυπηρό από τη μια, αλλά η ελπίδα είναι ότι ευτυχώς μικρή μερίδα (5-10 συνφορουμιτών) μετέτρεψαν μια σοβαρή συζήτηση σε παιδική χαρά, τη στιγμή που τα μέλη του forum ξεπερνούν τις 2.500 ενώ οι προβολές του thread ξεπερνούν τις 1500 και σε διάστημα μόνο λίγων ημερών.
Αυτά τα νούμερα ίσως συνετίσουν τους «κυρίους» από τους οποίους ζητήθηκε μια απλή άποψη και αντ’ αυτού έβγαλαν το χειρότερό τους εαυτό. Δεν σας τιμά κύριοι και επιδοθείτε σε σούζες και άλλου είδους διεξόδους, αφήνοντας τους ενεργούς πολίτες να σκεφτούν πως τυχόν θα βρουν λύσεις για εσάς.
Ευχάριστούμε. Από αυτόκλητους σωτήρες του καναπέ, της πολυθρόνας και των ΜΜΕ, έχουμε αρκετούς δεν θέλουμε άλλους. Αναφορικά με τα νούμερα εκτιμώ πως δεν πρέπει να θίγεις πράγματα που δεν σου "βγήκαν"... Νούμερα επικαλέστηκες και από νούμερα την πάτησες γιατί δεν είχες κανένα μα κανένα στοιχείο... Τώρα για τις σούζες και τις λοιπές δραστηριότητες, μας αρκεί η ομολογία σου πως πας "σε καμιά κουρά και βαράς κάνα δύο" ...

Απόσπασμα:
Εγώ ειλικρινά ντρέπομαι για λογαριασμό σας, μιας και είμαι μέλος αυτού του forum από καταβολής του.
Εμείς ντρεπόμαστε που κατέχεις την Ελληνική Υπηκοότητα και Ιθαγένεια. Καλό θα είναι να την απαρνηθείς και να δηλώσεις "αλλοδαπός". Καλύτερη μεταχείριση θα έχεις και ίσως γλυτώσουμε κι εμείς από τις αποσχιστικές σου τάσεις.

Απόσπασμα:
Η συμμετοχή μου στο thread μόλις έλαβε τέλος και βέβαια αν είχα ένα εκδότη δημοσιογράφο στη παρέα μου, έστω κι αν δε συμφωνούσα σε ορισμένα, αν μη τι άλλο θα σεβόμουνα την οντότητά του και βολταιρικά θα άκουγα τις θέσεις του.
Να το δώ και να μην το πιστέψω... Όλο τέλος λες κι όλο επανέρχεσαι με ύβρεις και τρομολαγνεία. Τώρα μας κουνάς και την "δημοσιογραφική" σου ιδιότητα για να μας τρομάξεις... Ο σεβασμός ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ από ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ και ΕΡΓΑ, εσύ πως ακριβώς νομίζεις πως τον κέρδισες; Με τα γραφόμενά σου; Αν δεν έχεις καταλάβει τι πήγες να ξεσηκώσεις ειλικρινώς λυπούμαι... Αν λοιπόν έχεις την ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ, να δημοσιεύσεις στην εφημερίδα σου και στις ιστοσελίδες σου τον πλήρη αριθμό δημοσιεύσεων και απαντήσεων στον παρόν νήμα. Πόσες είναι υπέρ των αποσχιστικών σου θέσεων και πόσες κατά. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ κι όχι τα φούμαρα που πουλάς.

Απόσπασμα:
Καθημερινά συζητώ μέσα από τις ζωντανές μου εκπομπές με καθηγητές, πανεπιστημιακούς, επιχειρηματίες, προέδρους οργανισμών, βουλευτές, δημάρχους, νομάρχες, υπουργούς, κλπ και πραγματικά νοιώθω λύπη όταν διαπιστώνω ότι ο τραγέλαφος που αντιμετωπίζω από τα θεσμικά πρόσωπα είναι δικαιολογημένος, όταν αυτά τα πολιτικά πρόσωπα που ξεκοκαλίζουν το βιος μας, εκλέγονται από άτομα που δήλωσαν αδρανείς σε αυτό το thread.
Τελικά λοιπόν όλα τα πράγματα δεν είναι τυχαία!
Γεια σας και καλή συνέχεια στο παιγνίδι.

Θα σε παρακαλέσω να μιλήσεις ζωντάνα σε όλους τους ως άνω συνομιλητές σου και να τους θέσεις αυτά που μας είπες εδώ μέσα. Άλλο το να μιλάς για απόσχιση κομματιού της Πατρίδος και του Λαού και άλλο να αναλύεις περιεχόμενα Lifestyle ή έρευνες περί της αναπαραγωγικής διαδικασίας του κάκτου στην Νότιο Κρήτη κατά τους θερινούς μήνες. Εκεί να δούμε λοιπόν ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ οι νομάρχες, οι βουλευτές και οι υπουργοί καθώς και όλα τα θεσμικά πρόσωπα που όπως μας λές συνομιλείς.

Να είσαι καλά και περαστικά σου. Ίσως ο επόμενος που θα βρεις μπροστά σου στην επόμενη προσπάθειά σου Εθνικής Μειοδοσίας να μην είναι τόσο ομιλητικός όπως εγώ. Σου εύχομαι να συνέλθεις.

Απόσπασμα:
Υ.Γ. Το mod team προφανώς λείπει σε διακοπές
Μετάφραση: Γιατί δεν κλείσατε το θέμα και αφήσατε να με ρεζιλέψουν;

Last edited by Captain_Andreas; 22-06-2010 at 14:47. Λόγος: Σύνταξη
Reply With Quote
Παλιό 22-06-2010, 16:18
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs

Η συμμετοχή μου στο thread μόλις έλαβε τέλος

Αλήθεια λέει?
Reply With Quote
Παλιό 22-06-2010, 16:24
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

τελικά έμαθε κανείς τί απέγινε ο Εφιάλτης ???
Reply With Quote
Παλιό 22-06-2010, 16:34
manosamos Ο/Η manosamos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: ΠΕΡΑΜΑ-ΑΕΚΑΡΑ
Μoto: Varadero 1000 CBR 600F4 Honda C70 6V

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
τελικά έμαθε κανείς τί απέγινε ο Εφιάλτης ???
Θα ανεβηκε στον Ψηλορειτη...
Reply With Quote
Παλιό 22-06-2010, 16:39
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs

Απο εμένα τέλος για αυτο το θέμα.Θα τα πούμε σε κάποιο αλλο thread.
Reply With Quote
Παλιό 22-06-2010, 16:49
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ's Avatar
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Ο/Η ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
Απο εμένα τέλος για αυτο το θέμα.Θα τα πούμε σε κάποιο αλλο thread.

Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης