![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Με 2 χιλιάρικα και κάτι, σήμερα μπορεί κανείς να βρεί μια πληθώρα σοβαρών επιλογών οικονομικής, αξιόπιστης και ασφαλούς μετακίνησης!
ΑΧ-1, NX250, KLR250, DR200, DR350, TT-R ακόμα και XT600! Ναι θα είναι μεταχειρισμένο αλλά όπως είπαν μερικά παιδιά πιο πάνω, δεν συγκρίνονται σε κρατήματα, φρένα, επιταχύνσεις κτλ ούτε με πάπια ούτε με scooter με παραπλήσιο κόστος αγοράς και συντήρησης! Και με λίγο ψάξιμο μπορεί να βρεί κανείς καλοσυντηρημένα μεταχειρισμένα απο μερακλήδες, εξ' άλλου απο την κατασκευή τους η συγκεκριμένη κατηγορία είναι σκυλιά... |
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε, εγώ καβαλάω απο 1990 σκουτεράκι, τώρα εχω δύο, ενα 100cc και ένα 180cc. Αλλά νομίζω για ένα μεγάλο αστικό κέντρο, θα σωθείς αγοράζωντας ένα στριτάκι τύπου CBF 250, μτχ, με 1800€. Του πετάς επάνω και μιά μπαγαζιέρα, και σώνεσαι... Χαμηλή κατανάλωση, ασφάλεια και άνεση για δύο άτομα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Πάρε μια Vespa που έχει και τρεις ρόδες….
|
|
|
|||
|
|||
|
αυτο το innοva ειναι για πεταμα.................χτυπαει μπιελα για πλακα-το σκουτερακι πολλα τα φραγκα του για service,οποτε μαλλον αλλο παπι θα κατεληγα οχi honda
|
|
|
|||
|
|||
|
το scooter της honda αυτο το καινουριο ειναι πολυ ωραιο.κι οχι τοσο ακριβο,παπι με τιποτα απο τα καινουρια τα φλωρικα που κυκλοφορουν.
astrea honda c90 yamaha crypton r. αυτα μου αρεσουν. |
|
|
|||
|
|||
|
οπως εχει πει και ο μεγαλος επιθεωρητης ΚΑΛΑΧΑΝ......η γνωμη ειναι σαν την κ@λ@τρυπιδα,ολοι εχουν απο μια
![]() ![]() ![]() μετα απο ολες αυτες τις γνωμες,νομιζω οτι ο σπυρος κατασταλαξε για την αγορα του....... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Οικονομια Καυσίμου-μεγαλυτερη ασφαλεια=παπι=φθηνα service
στις βροχες δεν βρεχεις τα ποδια σου-ευκολο οδηγητο--αλλα--σαβουριαζεσε χωρις να το παρεις χαμπαρι=ακριβα service=σκουτερ Εσυ αποφασιζεις!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Με έχει απασχολήσει και μένα το θέμα και προτίμησα να το λύσω με κάτι που να μου αρέσει και να έχει και στυλ!
Καθημερινώς οργώνω πλέον την Αθήνα (από 60-100χλμ) με ένα παλιό μονοκύλινδρο της BMW, ένα R26. Έχει άξονα, είναι μοτοσυκλέτα, καίει λίγο και τώρα που στρώνει ο κινητήρας του, γιατί ήταν από ανακατασκευή ολόκληρο, περνάει τα 100χλμ/ω! Όσο για το τι χρειάζεται, ένα τίποτε του είναι αρκετό. Το τελευταίο μονοκύλινδρο που έβγαλε η BMW το 56, μέχρι να ξαναφτάσει στο F650. Κάλαχαν ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σκούτερ | NLS | Άλλες εταιρίες | 35 | 27-04-2010 15:25 |
| Παπί KYMCO NEXXON 50 | steliosx | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 2 | 13-04-2010 17:24 |