![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
καλησπέρα, το 1ο θα το έβαζα στη μηχανή μου, τα υπόλοιπα οχι, γούστα είναι αυτά
|
|
|
|||
|
|||
|
Αντρέα, επειδή το 'χεις το σπορ, κι εγώ δεν ... να δοκίμαζες:
-εκεί που έχεις τον ελειπτικό έλικα (μπλε-γκρι), να βάλεις το σήμα της BMW, -κι επειδή ήδη το σήμα έχει μέσα μπλε, τη γραμματοσειρά μη τη φορτώσουμε με επιπλέον μπλε, αλλά να την κάνεις ανάμεσα σε μαύρο - γκρι - άσπρο, με αντίστοιχου χρώματος φόντο ώστε να γίνεται αντίθεση, αλλά να 'ναι και αναγνώσιμη; Δε μπορώ να τα εφαρμόσω, δοκιμάζεις σε παρακαλώ για χάρη μου να δούμε τι βγαίνει;
|
|
|
|||
|
|||
|
Το πρώτο είναι απλό και όμορφο.
Αυτό θα προτιμούσα και εγώ… ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
μπορούμε με κάποιον τρόπο να το κατεβάσουμε αφού το κάνεις τετράγωνο
. Εμένα με ενδιαφέρει να το βάλω στον υπολογιστή μου!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Aντρέα, κι εγώ θα έλεγα με τη σειρά μου πως το πρώτο - πρώτο μαύρο που έκανες σε έναν συνδιασμό με το GSforum.gr που έκανες τελευταίο, θα είναι η πετυχημένη συνταγή. Θα ήθελα όμως αν μπορούσες να έβαζες το σήμα της BMW αυτούσιο, κι όχι έναν παρόμοιο έλικα σε έλειψη. Μπορείς; Έχω τη περιέργεια ... το δοκιμάζεις σε παρακαλώ;
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά μη ξεχνάμε ότι στο φόρουμ μας υπάρχουν μέλη που δεν έχουν BMW . Επομένως αυτό που θα διαλέξουμε ίσως θα πρέπει να έχει ευρύτερη εικόνα .Προσωπικά δεν θα ήθελα στη δικιά μου μπέμπα να βάλω σήμα της HONDA η YAMAHA .
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() θα ελεγα οτι θα καμαρωνες κιολας! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ενδιαφερεστε για αγορα μοτο ?????? | Alext | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 8 | 24-09-2009 16:42 |
| Πλατες για ολες τις μπεμπες μας! | georgekostas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 22 | 03-09-2009 04:19 |
| Αφορά και τις μοτοσυκλέτες...περαστικά μας;!, τέλη Κυκλοφορίας-καύσιμα... !!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 12 | 28-04-2009 02:46 |
| BMW S 1000 RR: Κοντά μας από τις 15 Δεκεμβρίου! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 04-04-2009 16:10 |
| Fair Trade News Το σήμα τις Ειρήνης στην Αθηνα | skippybi | Επικαιρότητα | 4 | 19-03-2009 23:49 |