![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Και τελικά τι θα γίνει ρε Νικόλα με αυτήν τη φωτογραφία μου μπροστά στο μωρό μου? Περιμένουν οι θαυμάστριες στο Facebook...(Σσσστ) Last edited by Capitain; 24-06-2010 at 22:08. |
|
|||
|
|||
![]()
Α, παιδιά και κάτι που ξέχασα να αναφέρω,
έμεινα από τους τελευταίους και επειδή θα είμαστε συχνοί θαμώνες του καταστήματος during summer time ήθελα να το πω.. Ο σερβιτόρος παραλίγο να μου την πει επειδή κάποιοι ξέχασαν να πληρώσουν τα ποτά τους... Επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν έγινε επί τούτου λόγω της ποιότητας των στόμων που συναναστράφηκα και ούτως η άλλως θα διορθωθεί δεν τον άφησα να συνεχίσει να μου λέει κάτι, του λέω σε παρακαλώ μου φέρνεις τα ρέστα μου γιατί πρέπει να φύγω? Και μου λέει 'κανονικά δεν έπρεπε..' και κάτι άλλα φεύγοντας να μου τα φέρει... Απλά να έχουμε το νου μας την επόμενη φορά να μην τους αφήνουμε κι αυτούς έκθετους γιατί πιθανόν να τα πληρώσει κι από την τσέπη του το παλικάρι.. Αν μπορέσω να έρθω την επόμενη φορά καλό είναι να τον βρούμε και να τον ρωτήσουμε τι έγινε.Ενας αδύνατος ψηλός ειναι το παιδί, αυτός που μας σέρβιρε. Πάντα καλοπροαίρετα, Κωνσταντίνος. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Μμμμμμ...!!! Μου ξέρεις και τον Πορτιόλη.... ![]() ![]() ![]() Που ήσουνα εχθές και δεν ήρθες στον καφέ ;;; Μόνο να γράφεις ξέρεις... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το θέμα αναφερθηκε και στο<<after >> του καφε......(στο σουβλατζιδικο).... ![]() ![]() ![]() προσωπικη μου αποψη .....ο παπ@ρας απο το καφε δεν εσβυνε αμενσως οσους πληρωναν........μπροστα μου καποιος πληρωσε και εφυγε και λιγο πριν φυγουμε οι τελευταιοι,ουτε λιγο ουτε πολυ μας ειπε ο φιλος οτι ΔΕΝ πληρωσαν..... Νομιζω οτι ο Μαστορας μπλεχτηκε.---γιατι κατι μπυρες π.χ. που ειχε εκκρεμοτητες (2 τον αριθμο) και οι 2 ηταν πληρωμενες--- Τεσπα εγω του ειπα να τιο αναφερει στο αφεντικο του και θα τα βρουμε την αλλη τεταρτη...αλλα σας λεω πιστευω οτι το παλικαρι απλα μπερδευτικε----βεβεια δεν φταιει και αυτος---δεν ημασταν και λιγοι---ζωη να εχουμε ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ποιος ποιος ποιος?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εγω φταιω---που αγορασα μπουφαν....στα μετρα σου!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by vasorfa; 25-06-2010 at 08:29. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() παντως δεν πρεπει να ξεχναμε οτι οταν σε ενα τραπεζι εικοσι ατομων ο σερβιτορος ερχεται 20 φορες για παραγγελια,αλλες 20 για σερβιρισμα,συν αλλες τοσες για νερα,επαναληπτικες κτλπ,δε θελει και πολυ να γινει μπερδεμα... ![]() ξερω...ξερω οτι ο πελατης εχει παντα δικιο αλλα ισως πρεπει να ερχομαστε στη θεση του απεναντι καποιες φορες πριν βγαλουμε συμπερασματα και χαρακτηρισουμε... ![]() οντως παντως η καλυτερη λυση ειναι οτι ερχεται να πληρωνεται! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απο τι στιγμη το παλικαρι που σου λεει για ενα συγκεκριμενο ατομο οτι ΔΕΝ εχει πληρωσει και αυτο το ατομο,ΠΛΗΡΩΣΕ μπροστα στα ματια σου...ΣΥΓΓΝΩΜΗ κιολας αλλα τον ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ.... ![]() ![]() ![]() μαλλον μεσα στον πανικο του εμπλεξε την βουρτσα με το πινελο.....συμφωνω και εγω με το που ερχοντια οι καφεδες να πληρονονται.....!!!! Ρε παλιοπαιδο μπας και ξεχασες να πληρωσεις και μας ταλαιπωρεις ???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι στο Kitchen Bar την Τετάρτη 16/6/10 ! | ntinopoulos | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 82 | 21-06-2010 20:19 |
Καφεδάκι στο Kitchen Bar την Τετάρτη 9/6/10 ! | syan | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 42 | 12-06-2010 11:57 |
Καφεδάκι στo Kitchen bar την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009. | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 20 | 12-06-2009 14:39 |
Καφεδάκι στo Kitchen bar την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009. | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 05-06-2009 19:40 |
Καφεδάκι στo kitchen bar Τετάρτη 20 Μαΐου 2009 | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 40 | 22-05-2009 04:38 |