![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Γεννηθηκα στην Αθηνάς(εννωνει το Περιβολακι με την Πλ.Ελευθεριας)μεγαλωσα στην Ψυχαρη(το επομενο στενο,απο το πρώην 10ατο αστ. τμημα).
Τωρα ειμαι Περαμα....γειτονα μου.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ενιοτε κανουμε και τριο...!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Διαχρονικα, αειθαλη και πολλα αλλα!! αυτο να το δεχθω με πολλους επαινους!! τιποτε απο αυτα δεν ισχυει για κανεναν γιαπωνεζο!! Μάλιστα, σωστο σωστότατον!!!!!!!! Αλλο αυτο ομως και άλλο ολα τα παραπανω που γραφονται!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() μετα απο 3 χρονια......ουτε αερα στα λαστιχα δεν ζηταει ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εσυ δεν βρηκες συζυγο...τον πρωτο αριθμο του λαχειου βρηκες Ντινόπουλε!! Πιστεψε με!!!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
μπααα!
εχει μοτερ varadero?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ο αντρας απο 2 πραγματα ξεχωριζει.....
![]() το ενα ειναι οτι την γυναικα την φτιαχνει...ΔΕΝ την βρισκει ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τους Βαραντερομανια,αστο καλυτερα Γιωργο,ξερεις ποσοι πηγανε στην Πανελληνια......!!!.. ![]() Αυτο που εσυ αρνησε να καταλαβεις ειναι το εξης. Καποιοι σαν εσενα,δινουν βαρος στο θεμα''απροβληματιστο οχημα''. Καποιοι σαν εμενα,δινουν βαρος στο Joy Machine,την ευχαριστηση,τον χαρακτηρα,την αισθηση..και ας ερθει και κανενα προβλημα... ![]() Λεφτας δεν ειμαι,αλλα ανταλλασω την ''σιγουραντζα''με την αισθηση. Το οτι ειμαι Αλφα-ρεμεος...λεει πολλα!!! Το Βαραντερο μου εχει 44000χλμ και ειναι ΒΑΡΚΑ,αναρτησεις για παπι εχει. Ελα μη ξεκατινιαστουμε σε ξενο χωραφι....πολλα ειπαμε ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Γνωρίζετε τι είναι το όσμιο; | MARK | Κόσμος | 4 | 09-05-2010 21:41 |
| Αν αυτό δεν είναι ξεφτίλα τότε τι είναι ; | frits | Ελλάδα | 6 | 07-03-2010 15:04 |
| Εμφάνιση DWA! τι είναι αυτο; | steliosss | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 05-02-2010 06:53 |
| Αυτό είναι κατοικίδιο! | Carduelis | Αστεία Video | 3 | 29-12-2009 05:00 |
| Μπαμπά, τι είναι η πολιτική; | evanb | Χιούμορ | 10 | 22-05-2009 23:26 |