![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
αγορασα το xr 1100 προ 5 μηνων σε εμενα και την μελλουσα γυναικα μου.
εξαιρετικα αεριζομενο , ξεκουραστο , με μεγαλη ορατοτητα , δροσερο κατα τους καλοκαιρινους μηνες και ιδιαιτερα αθορυβο . εγω εχω το μαυρο ματ και η γυναικα μου ενα με ασπρα μαυρα γκρι γραφικα . το προτεινω ανεπιφυλακτα . |
|
|||
|
|||
![]()
XR 1100 Φοβερο κρανος, καλος αερισμος αντιθαμβωτικη ζελατινα, πανεμορφο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δες και αυτο που ειναι ακομα πιο νεο
Motorcycle Helmets | Shoei | Shoei Qwest | White |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο!
Το έχω ένα μήνα και οι εντυπώσεις μου είναι θετικότατες.Σήμερα έκανα 460 χλμ(Αθήνα-Κέρκυρα) με 33 βαθμούς στο δρόμο.Ένα έχω να πω.Μακράν το καλύτερο κράνος που έχω φορέσει.Πολύ καλούς αεραγωγούς, εκπληκτική φιμέ ζελατίνα(πήρα και μια δεύτερη) που αλλάζει πανεύκολα με ένα κλικ με ορατότητα και πολύ ξεκούραστη στα μάτια. Να το πάρεις(XR 1100) θα το ευχαριστηθείς! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και εγω το 1100 εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,αν θελεις στειλε μου pm να σου πω απο που το πηρα μην τυχον και ειναι καλυτερη η τιμη του!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και ολόκληρη η επένδυση ευκόλως αφαιρούμενη! |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά πήρα το Xr 1100 Hadron http://www.shoei-europe.com/upload/m...n%20tc-6_b.jpg
Καμία σχέση απλά με το raid II που είχα. Καλύτερη εφαρμογή, καλύτερη ορατότητα και τρομερους αεραγωγούς!! 10 κλάσεις πάνω απο το παλιό μου είναι. Ευχαριστώ για την πολύτιμη γνώμη σας |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκτέλεσαν δυο άνδρες επειδή έβλεπαν Μουντιάλ | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 6 | 20-06-2010 20:35 |
Τελικα ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ.....ή και τα δυο???? | antonis1150GSA | Διάφορα | 13 | 11-06-2010 13:23 |
Οι δυο φιλες!!! | Kwstas_kef | Ανέκδοτα | 9 | 04-09-2009 16:09 |
δυο παλιες διαφημισεις Νova | wolferin | Αστεία Video | 5 | 25-06-2009 20:20 |
Η ιστορία δυο φίλων … | Arkas | Διάφορα | 6 | 01-02-2009 11:29 |