![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Είπε:
Ο Υπουργός εργασίας Λοβέρδος στη Βουλή: "εγώ δεν είμαι σπιούνος" Πότε; Σήμερα όταν του ζήτησαν να δείξει επιτέλους τη λίστα με τους οφειλέτες στο Δημόσιο !! Γιατί; "Γιατί εκεί μέσα θα βρείτε και ...δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς!!!" Ο υπουργός θεωρεί οτι γίνεται ..σπιούνος άμα ..καρφώσει τον μεγαλοοφειλέτη!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όχι δεν τρελλαθήκανε... την δουλίτσα τους κάνουνε... εις βάρος της πατρίδος και του λαού που τάχτηκαν να υπηρετούν...
|
|
|||
|
|||
![]()
ολοι τα ιδια ##### ειναι!αλλου οι οφειλετες μπαινουν φυλακη και ανακοινωνουν οτι αυτος μπηκε μεσα για αυτο το λογο.εδω πινουν καφε μαζι μας !
|
|
|||
|
|||
![]()
Δυστηχώς Νότη αυτή είναι η αλήθεια και ας πονάει.......
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για να το διακωμωδήσουμε και λίγο,
είναι σαν να σας πω: "Παιδιά, προσέξτε γιατί ανάμεσά μας, κυκλοφορεί, ένας απατεώνας! Έχει εμφανιστεί σαν υποψήφιος αγοραστής σε πάρα πολλές αγγελίες, έχει γεμίσει το γκαράζ του από δεκάδες μηχανάκια μας, χωρίς να δώσει φράγκο! Αλλά, δεν σας λέω ποιος είναι γιατί δεν είμαι ......σπιούνος!!!" |
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι ακριβώς.
Προφανώς η μπάζα με το χρηματιστήριο που έκαναν δεν τους έφτανε και τώρα μαγκώσανε όλους και αυτούς που δεν είχαν παίξει τότε. Τι να κάνουμε. Αυτά πάντα γίνονταν και θα συνεχίσουν να γίνονται. Ούτε τη βίλα θα πάρουν κανενός, ούτε του Τσοχατζόπουλου έκαναν τίποτε, ούτε του Λαλιώτη θα κάνουν, ούτε του Ρουσόπουλου, ούτε κανενός. Βεγγαλικά για τους αφελείς είναι αυτά. Κι αυτή εδώ με τα παραμύθια της, δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά έχει λέγειν! |
|
|||
|
|||
![]()
Μια είναι η λύση, να ξεσκονίσουμε και να γρασάρουμε τους φούρνους του Χίτλερ στο Dachau και να κάνουμε και τους 300 σαπούνι για πούλημα…μπας και βγάλουμε κανένα φράγκο για τα χρέη!
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είναι σπιούνος, καραγκιόζης είναι !!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ή με την Αριστερά ή με την Κανέλλη και με τα δυό δε γίνεται ! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δεν είμαι πια παρθένα! | Alext | Ανέκδοτα | 10 | 06-02-2010 23:38 |
Ξέρεις ποιος είμαι;;; | gemara | Μου τη δίνει που ..... | 11 | 06-12-2009 18:50 |
είμαι και εγώ μέλος ;) | sakis656 | Καλώς ήλθατε | 19 | 17-11-2009 20:31 |
Δεν ξέρω, σε πιο club είμαι.. | kostas_366 | Διάφορα | 34 | 15-09-2009 14:09 |
Εδώ είμαι και εγώ | hargoul | Καλώς ήλθατε | 12 | 29-12-2008 21:30 |