![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ε ναι αν σκεφτει κανεις οτι στην ιταλια φουλαραμε με 1,32 απλη και ελβετια 1,25 εδω το χουνε παραχεσει!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
ακουγεται πως τον αυγουστο τα τελη κυκλοφοριας θα ενσωματωθουν στην τιμη της βενζινης ... οποτε θα φτασει μεχρι και τα 2 ευρω / λιτρο η απλη αμολυβδη...
![]() χρησιμοποιω καθημερινα 120 λιτρα βενζινη για εναν κινητηρα 5,7 vortec 330 hp και επειδη τσουζει ... το ψαχνω οσο μπορω ... οταν πια σιγουρευτηκα κοντεψα να παθω εγκεφαλικο ... |
|
|||
|
|||
![]()
εμενα στην μαμα μου ειπαν μονο 95 αρα και οχι 100.......τωρα δεν ξερω ποιον να πιστεψω......
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παίρνε το RT!
![]() Χθες φούλαρα με 39 Εβραίους 100άρα, και με Μ.Ο. - 5,0 lit. κατανάλωση τα 750 χλμ. που έκανα το Σ/Κ! |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Εδώ είναι Ελλάντα φίλε μου ..... Εμείς αγοράζουμε πιο καλό αργό πετρέλαιο ..... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αν είναι επαγγελματικό μηχάνημα δεν σε συμφέρει να είναι diesel? όχι ότι θα το σώσεις και πολύ.. ![]() απο τα δικά μου τώρα,τι να πω... το μεγάλο τρακτέρ για να γεμίσει πετρέλαιο θέλει,380 ευρώ ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Άμα πιάσουμε αυτά .... άστα .... Στο αυτοκίνητο, φούλαρα βενζίνη 164 € ..... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
κλειδωστε τα ολα......
![]() ![]() ![]() αν περιοριστει η καταναλωση,θα παθουν μεγαλη οικονομικη καταστροφη.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+800 Έτσι μου είπαν και το τηρώ. Ποιο μηχανάκι έχεις φίλε και από ποια Bmw στο είπαν? |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι πρέπει να γνωρίζω για την ασφάλεια του κράνους | Γιώργος Σαββίδης | Κράνη | 11 | 12-07-2010 09:12 |
Είναι πολύ σκληρό να μην την έχεις από το να την έχεις και να κάθεται | emix | Γενικά - Αναβάτης | 12 | 11-07-2010 14:29 |
Δύο ανήλικες κοπελίτσες ΣΚΟΤΩΣΑΝ για 10 euro .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 10 | 07-06-2010 22:14 |
Τί πρέπει να ξέρω για την συλλογή αποδείξεων του 2009 ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 0 | 12-03-2010 00:09 |
Ψάχνομαι για να την λασπώσω .... | don | Διάφορα | 8 | 08-02-2010 11:14 |