![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Έχω την εντύπωση ότι κάπου εδώ είμαστε... Αλλά σε αυτό το σημείο θα ήθελα να υποβάλλω μια ένσταση... ![]() Εγώ αυτοκόλλητο δεν παίρνω αν δεν βάλετε στο χάρτη τη Λέρο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν και δεν είμαι διαχειριστής, απλώς επειδή έχω παρακολουθήσει όλα τα posts στο συγκεκριμένο thread (αφού έβαλα κι εγώ την πινελιά μου σχετικά με το font και τον τύπο του font) αν δε με απατάει η μνήμη μου (γιατί είμαστε και κάποιας ηλικίας) ο Arkas έχει επικροτήσει 2-3 φορές την προσπάθεια του Αντρέα στο αρχικό thread... και πάλι λέω αν δε με απατά η μνήμη μου (γιατί δεν έχω χρόνο τώρα να ψάξω τα posts)... Φιλικά πάντα, Κωστής |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, και ο Arkas και ο ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ συναίνεσαν στην αρχική ιδέα της κατασκευής ενός τέτοιου χαρακτηριστικού, και στη συνέχιση της προσπάθειας, επαινώντας τις αρχικές δοκιμές. Τα "περιδιάβηκα" όλα τα ποστ.
Αλλά αναρωτιέμαι σχετικά με το τελικό προϊόν, το οποίο έδωσε προς εκτύπωση - κατασκευή ο Ανδρέας (και ξαναλέω, πως προσωπικά τα επικροτώ και θέλω να παραγγείλω). Εκεί δεν είδα κάποια αναφορά. Δεν το παίζω καχύποπτος ούτε τυπικούρας, αλλά νομίζω πως η τελική έγκριση του όποιου προϊόντος θέλει και το δικό τους ΟΚ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Σε παρακαλώ θέλω να συμμετέχεις ενεργά , όπως έκανες και στο πρώτο για να έχουμε παρόμοια αποτελέσματα. Ξεκίνα τα σχόλια ![]() Last edited by gandreas; 12-07-2010 at 17:42. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καμια φορα τα πολυ απλα σχεδια ειναι και τα πιο ουσιαστικα και ταυτοχρονα πιο ομορφα. Γι' αυτο λεω Ναι σε αυτο. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γειά σου ρε Γιάννη ,τη χάσαμε τη Λέρο πατριώτη............... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συμφωνώ απολύτως.. Άλλωστε θα μπει στις μηχανές μας και πρέπει να είναι διακριτικό, για να ταιριάζει με όλα τα χρώματα. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόταση για Κάρτα μέλους GSforum | gandreas | Διάφορα | 80 | 29-07-2010 02:28 |
Διακριτικό - σήμα GSforum για τις μοτο μας ... | Fuji | Διάφορα | 152 | 16-07-2010 17:30 |
Πρόταση για πλύσιμο | syan | Φροντίδα | 22 | 16-05-2009 07:34 |
Πρόταση για καλοκαιρινές διακοπές!!!!! | riko46 | Χιούμορ | 8 | 12-02-2009 19:40 |