![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Θες να τον αγχώσεις αλλά μην τα παραλέμε τακάκια είναι. Αν μας λέγανε ότι αυτά τα τακάκια που έβαλε ο Αρκάς είναι της Πόρσε θα τρέχαμε όλοι να τα βάλουμε. Εγώ προσωπικά ποτέ δεν είχα βάλει μαμίσια τακάκια στην 650 και ούτε στην 1200 θα βάλω, γιατί είναι δύσκολες εποχές για να δίνουμε 80€ παραπάνω για ένα όνομα. Έχουν ειπωθεί πολλά και σεβαστά για τα τακάκια οπότε ο καθένας έχει κρίση και αποφασίζει. ![]() Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Προσωπικά δεν το ξέρω το μαγαζί,ωστόσο συμφωνώ οτι οι εποχές είναι δύσκολες και δεν έχουμε λεφτά για πέταμα...... |
|
|
|||
|
|||
|
Δημήτρη μου... εγώ ένα έχω να πω και δεν αφορά το μηχανικό κομμάτι...
Απορώ... ειλικρινά Α-Π-Ο-Ρ-Ω... με την υπομονή σου να κάνεις αυτό το διάλογο με αυτόν τον απίστευτο τύπο... Μπράβο!!! Τι να πω??? Έχεις δει την ταινία "ασκήσεις ηρεμίας"...?? Δεν εξηγείται αλλιώς... Αν ήμουν εγώ στη θέση σου.... στην καλύτερη των περιπτώσεων θα τον είχα βάλει να μου βάλει πίσω τα παλιά και θα 'φευγα τρέχοντας... Κι όταν με ρωτούσε ποιος θα με πληρώσει... θα του λεγα... "ο πίσω"...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Μπορούμε να του πάμε, αμολήσουμε και τον VASOFRA και να τρέχει να μας πληρώσει για να τον μαζέψουμε από εκεί ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
To να είναι κάποιος αγενής ή απότομος, μπορώ να το δεχθώ.
Το να απαντάει όμως με μισόλογα και ασάφειες σε θέματα που αφορούν στην σωματική μας ασφάλεια και ακεραιότητα το θεωρώ απαράδεκτο! Να είναι καλά ο "doctor" Fast&Furious που επισκέφθηκα αμέσως μετά και μου έλυσε τις απορίες μου! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προταση για Αντιπροσωπεια στην Αθηνα. | sansiro.sugata | Φροντίδα | 34 | 03-04-2011 02:52 |
| Αλλαγή τακακιών εμπρός (video) | ALX | Τεχνικά θέματα διάφορα | 34 | 27-11-2010 14:33 |
| "Χρυσές δουλειές" για το RTL, χάρη στην επιστροφή Σουμάχερ στην F1 | MARK | Αγώνες | 1 | 16-03-2010 18:39 |
| Πιέσεις για διόδια στην Εγνατία οδο και αυξησεις στην Αθηνων-Πατρων! | georgekostas | Ελλάδα | 5 | 14-12-2009 20:45 |
| Πληροφοριες για ταξιδι στην Ευρωπη | georgekostas | Info ταξιδιών εξωτερικού | 9 | 03-09-2009 13:50 |