![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
άρχοντας ο κωστας!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() αλλη μια ωριτσα διαδρομη και φτασαμε στο οικοπεδο που μας φιλοξενει γυρω στα 20 χρονια.. ![]() ![]() ![]() ξεφορτωμα και στησιμο της σκηνης απο την κυρα-λενη.....
![]() ![]() ![]() ![]() και σε 10 λεπτακια....ολα ετοιμα ![]() ![]() αρχισαμε την ξαπλα και τις βουτιες.... ![]() ![]() ![]() ![]() μεχρι το βραδακυ,που εσβησε ο ηλιος.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() το βραδακυ αραγμα.....και νωρις-νωρις για υπνο
![]() ![]() την αλλη μερα το πρωι,βολτιτσα στις φωλιες με τα χελωνονιντζακια.... ![]() ![]() ![]() και μαζεμα ξυλων,για την βραδυνη φωτια.. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() αφιξη του πιο χωματερου RT....του κοσμου και οχι μονο
![]() ![]() και αραγμα.....οπως αρμοζει η ελληνικη καλιφορνεζικη παραλια. ![]() ![]() ![]() ![]() το απογευματακι υποδεχτηκαμε και τον σταθη(ΤΑΡΚΑS),με την μαρια... ![]() ![]() και το βραδακυ,τσακισαμε μια γουρνοπουλα..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() .... πάρε ένα τρέιλερ αγόρι μου ..... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Άρχοντας........... Θέλω και γώ.... Πως αγοράζω το πακέτο από τους Χαρλεάδες???
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έχετε σκεφτεί για κάποιο sidecar στη δίτροχη μπέμπα; Πάντως στο μάνιουαλ, δεν έχω δει να γράφει κάτι για τη στερέωση ομπρέλλας στη μηχανή! ![]() Με όλα αυτά τα πράματα πάνω στο καπώ της άλλης μπέμπας, εγώ θα είχα πέσει ανάσκελα!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
η αληθεια ειναι οτι ΔΕΝ κοιταξα το manual......
![]() θα επρεπε βεβαια,γιατι μετα τα 180 και μεχρι τα 205......ενοιωθα ενα τρεμουλο στο μπροστινο ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η κοιλιά σου γουργούριζε από την πείνα. Μάλλον νηστικός έμεινες το προηγούμενο βράδυ... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ξεχασα να αναφερω για τον εξοπλισμο,που πηραμε απο το αδελφο σωματειο των ΧΑΡΛΕΑΔΩΝ....
![]() ![]() η σκηνη ΟΛΑ τα λεφτα.....στηνεται πολυ γρηγορα και ευκολα,σωστος αερισμος,κοιμουνται 3 ατομα και ειναι πανεμορφη,οι υπνοσακοι μετριοι,οι καρεκλες πολυ μετριες-κακες,το λαμπατερ SUPER...... ![]() ![]() τελως παντων αξιζε η αγορα...... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το 20% του πληθυσμού στην Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας με | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 11-07-2010 03:12 |
Tα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου!!! | Carduelis | Επικαιρότητα | 13 | 05-07-2010 16:40 |
Νέα RT1200, με την ίδια κεφαλή όπως το GS1200 | deauman | Νέα μοντέλα BMW | 2 | 05-11-2009 20:49 |
Όλα τα μοντέλα με τον κυανόλευκο έλικα | arisxios | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 8 | 20-07-2009 05:00 |