![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
πάνω που ετοιμαζόμουν να δηλώσω το παρόν για την εκδρόμα, αλλά ξεχάστηκα κατά ένα μήνα, ήδη διανύουμε τον 7
όμορφες φωτό φίλε τα μέρη τα χουμε πολλές φορές ταξιδέψει και στον αχέροντα υπάρχουν δικοί μας άνθρωποι που μας φιλοξενούν όποτε πάμε οι πρέσπες τοπίο του απιστεύτου και για την βάλια κάλντα δεν λέμε τίποτα, το μέρος τα σπάει! |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραια εκδρομη,μπραβο παιδια παντα τετοια,σας ζηλεψα
![]() ![]() Χαρηηη,βουτηξες στον Αχεροντα;;;;; ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παιδιά. Πάντα τέτοια
|
|
|||
|
|||
![]()
Μου αρεσει να βλεπω τις μηχανες δρομου να πατανε χωμα για χαρη της παρεας!!
Παντα τετοια!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν θα κάνω αντιπαράθεση μαζί σου απλώς με καλή πρόθεση να προσθέσω κάτι στο κείμενο σου. Εκεί που πήγατε δεν είναι οι πηγές αλά η Γλυκή. Στις πηγές μπορείς να πας και από εκεί αλά απαιτεί πολλή περπάτημα μέσω της κοίτης του ποταμού. Στις πηγές πηγαίνεις από το χωριό Λούρος ΑΡ. Εφόσον πήγατε Γλυκή έπρεπε να ανεβείτε στο Σούλι. Για την επόμενη εκδρομή μπορείς να στήσεις αντίσκηνο στον Προφήτη Ηλία. Βρίσκεται μετά το χωριό ΑΓ. Γεώργιος Αρ στη θέση Κοκορέτσια. Υψόμετρο 1280 και η δύση αλά προπαντός η Ανατολή πραγματικά θα σε αποζημιώσουν. (Μόνο φαγητό έχει πηγή με πόσιμο νερό) Οι Αρκούδες δεν είναι Σαρκοφάγα ζώα απλά όταν έρθεις αντιμέτωπος μαζί της και δεν έχει διαφυγή σου επιτίθεται. Γευτώ το λόγο το δασαρχείο δεν διορθώνει το δρόμο για να μην αναπτύσσουν ταχύτητες τα οχήματα. Στην κοιλάδα είχε κόσμο. Να είσαι καλά |
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο σας!πολυ ωραιες οι φωτο.αντε και με την αλλη!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μα τι ωραία μέρη που έχουμε!!!
Μπράβο σε όλους σας!!! Πάντα τέτοια!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Γειά χαρά σε όλους!
Επιτέλους βρήκα κι εγώ χρόνο να βάλω και τις δικές μου φωτό απ'τη βόλτα. Περάσαμε τέλεια κι έμεινα και μια φορά από βενζίνη και κλασικά δανείστικα απ'τη "δεξαμενή" του Χάρη ![]() Ορίστε λοιπόν και οι δικές μου με πρώτη και καλύτερη την πολεμική με το "λάστιχο" και: 1.Αχέρων |
|
|||
|
|||
![]()
2.Ο Βαγγέλης στις Πρέσπες με τους τοπικούς Γίγαντες
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
3.Ποζαρ
ο Χάρης στη δέυτερη φωτό είναι μέσα σε θερμή πηγή!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GSforum πάει Βόρεια!! - Εθνικός Δρυμός Πίνδου (Βάλια Κάλντα) - Πρέσπες | leonidas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 153 | 22-08-2009 11:04 |