![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έλα μη γκρινιάζεις....... ![]() ![]() Αφού θα ρθεις στο τέλος και όλα θα πάνε καλά....... ![]() ![]() Και θα είσαι και πολύ cool με το επετειακό.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
για παρέλαση θα πάμε μωρέ ??????
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Φυσικά..... Μόνο που θα είσαι παραστάτης ![]() ![]() ![]() Σημαιοφόρος ο Πρετεντέρης.... Είχε τον καλύτερο έλεγχο.... 3000 μυνήματα σε 1 τετράμηνο
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα πρότεινα ο Θοδωρής να ανοίξει καινούργιο νήμα με αυτή καθαυτή την εκδρομή. Ηδη φτάσαμε τις 25 σελίδες και ακόμη δεν έχουμε ξεκινήσει.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολλές, μα πολλές αναφορές στο όνομά μου βλέπω...
Η διαδρομή είναι καταπληκτική και το Νυμφαίο είναι μοναδικό. Είναι ακόμα πιο μαγευτικό το ξημέρωμα, με ποικίλα και παιχνιδιάρικα ζώα... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
CP..
Θα πάρω τηλ. για να έρθει και ο Αλέκος Με τη Σύλβια απο Γιάννενα. Θα τα πούμε Δευτέρα. Πάω για Τρύγο...Εάν βρεθεί κάποιος απο την Περιοχή ,Δεκτός. Δίστομο... Ενένα γιατί δεν με έχεις στη λίστα.... Καλό Σαβατοκύριακο.. Την αγάπη μου σε όλους.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ποιος Αλέκος? Ποια Δευτέρα? Ποιον τρύγο? Ποιο Δίστομο? Ποια λίστα? Ποιο Σαββατοκύριακο? Την αγάπη μου και από μένα........ Αναθεμά με αν κατάλαβα τίποτα...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Ο άνθρωπος είναι σκέτος γριφος.... με λίγα λόγια μας είπε χθες ότι θα έρθει και στις 3 διανυκτερεύσεις... οπότε κλειστου 1 μονοκλινο με προοπτικη ομως για δικλινο!! Όσο για τα άλλα τα τρελά του Αλεκους Συλβιες και τα ρέστα... μα το Θεό δεν κατάλαβα γρι!!! ![]() ![]() Βάλτον στους πρωινους!!! |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Για να τα έχουμε μαζεμένα! ![]() .
Last edited by Arkas; 10-09-2010 at 21:15. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ.. | panos1100gs | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 26-04-2010 18:34 |