![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
λες να σε περιμένει ο λύκος που του έριξες...τη σκόνη σου στα μούτρα του ????
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Του εξήγησα οτι πρέπει να έχει πάντα μαζί του λίγη ξηρά τροφή για λύκους ...όπως κάνουμε εμείς όλοι...!
|
|
|||
|
|||
![]()
ο λύκος δεν θέλει ξηρά τροφή.....το ποδαράκι (κατ' αρχήν) του Πρετεντέρη θα ήταν λουκούμι......είμαι σίγουρος ότι κάπου εκεί τριγύρω θα ξανασυναντηθούν....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Και που να 'ξερε ότι είχα βάλει στο Zumo..... συντομότερη διαδρομή.... και όχι γρηγορότερη..... δε θα κατηγορούσε τα Zumo.... αλλά θα με "έτρωγε" ζωντανό...... Συγγνώμη Μιχαλάκη....διάλεξα λάθος στιγμή να κάνω "πείραμα".... ![]() ![]() ![]() Last edited by CPretenteriS; 10-09-2010 at 15:00. |
|
|||
|
|||
![]()
Πολλές, μα πολλές αναφορές στο όνομά μου βλέπω...
Η διαδρομή είναι καταπληκτική και το Νυμφαίο είναι μοναδικό. Είναι ακόμα πιο μαγευτικό το ξημέρωμα, με ποικίλα και παιχνιδιάρικα ζώα... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
CP..
Θα πάρω τηλ. για να έρθει και ο Αλέκος Με τη Σύλβια απο Γιάννενα. Θα τα πούμε Δευτέρα. Πάω για Τρύγο...Εάν βρεθεί κάποιος απο την Περιοχή ,Δεκτός. Δίστομο... Ενένα γιατί δεν με έχεις στη λίστα.... Καλό Σαβατοκύριακο.. Την αγάπη μου σε όλους.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Συμμετοχές Πρωινοί 1. Aeriko (μονός) ΠΣΚ 2. Syan (διπλός) ΠΣΚ 3. Hawk46 (μονός) ΠΣΚ 4. Arkas (μονός) ΠΣΚ 5. Xenos (μονός) ΠΣΚ 6. Vpentza (μονός) ΠΣΚ Απογευματινοί 1. Teo71 2. CPretenteriS (μονός) ΠΣΚ 3. Moby gr (μονός) ΠΣΚ 4. L3f (μονός) 5. Siraxanz Θα μας βρουν επάνω 1. nikos-x (διπλός) ΠΣ
2.Bmwgogagis (διπλός) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ποιος Αλέκος? Ποια Δευτέρα? Ποιον τρύγο? Ποιο Δίστομο? Ποια λίστα? Ποιο Σαββατοκύριακο? Την αγάπη μου και από μένα........ Αναθεμά με αν κατάλαβα τίποτα...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ.. | panos1100gs | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 26-04-2010 18:34 |