![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Αυτο ειναι εμμεση απειλη!!!!!! Οτι ποστ διαβαζω το διαβαζω πανω απο 10 φορες ''προσεκτικα και νηφαλια'' γιαυτο και συνηθως αργω να απαντησω σε καποια!!!!! Ο ''θίγων'' δεν ζητα την γνωμη του ''θιγμενου''!! Ο δευτερος απαντα στον πρωτο εφοσον αισθανεται οτι θιγεται!!! Απόσπασμα:
![]() ![]() Απόσπασμα:
Υπαρχουν και πελατες οι οποιοι μπορει να σου βγάλουν το λαδι και να σε εξαντλησουν ψυχολογικα με τις ερωτησεις τους, την αναποφασιστηκοτητα τους και στο τελος να σου πουνε οτι ''εισαι ακριβος παρακατω το βρηκα 2ε φτηνοτερα''!!!!!!! Αλλο οι μεν κι αλλο οι δε, οι αντμιν δεν ανηκουν στους...δε!!!! Απόσπασμα:
16 χρονων ξεκρανωτος, πανω κατω την ''Βουτα'' με Kawassaki Samurai δανεικο εναντιον Suzuki GS 550, 1000!!!!! Τοτε ομως η μοτοσυκλετα ηταν κατι ρομαντικο και ειδικο!! ειχες μοτοσυκλετα ησουν ''διαφορετικος'' απο τους άλλους αυτοματως!! τοτε δεν νοειτο αντιθετα κινουμενες μοτοσυκλετες στην Εθνικη να μην χαιρετιωνται!!!!! Τωρα????? Ακομα, τοτε''ιταλοι'' υπηρχαν.......μονον ενας!!! Κι αν σε ''εφτυνε'' αυτος ο ενας δεν ειχες πουθενα αλλου να πας και το ανεχοσουνα, τωρα ομως τα πραματα άλλαξαν και δυσκολα εως καθολου ανεχεσαι ''ιταλικες'' συμπεριφορες!! πεντε κλικ στο Ιντερνετ και βρισκω τα παντα σε πολυ καλλυτερες τιμες..ετσι απλα!!! Αν ομως υπαρχει αλλη αντιμετωπιση απο τον επαγγελματια δυσκολα τον αλλαζεις!!! Αν κατσει και διαθεσει λιγο χρονο στην παρτυ σου να σου εξηγησει το Α και το δεινα, οχι πολυ 10 λεπτα ειναι αρκετα κι αποδεκτα απο τον καθε λογικο ![]() Ειναι γνωστη η σχεση μου μ ε γνωστο μαγαζι αξεσουαρ στην δοιρανης, ξερεις ποσα προιοντα του εχω βρει φτηνοτερα εως πολυ φτηνοτερα (καποια ειδικα κρανη) στο ιντερνετ? Ομως δεν τον αλλαζω με τιποτε!! Γιατι? διοτι θα κατσει να μου εξηγησει 5-10 λεπτα τι ειναι αυτο που αγοραζω!!!! Εχουμε φτασει πια στο σημειο να του λεω τι θελω απο το τηλεφωνο και να αποφασιζει αυτος για μενα!!!! Ετσι θα πρέπει να ειναι οι σχεσεις πελατη εμπορου διοτι μονον ετσι κερδιζεται η παραμονη του πελατη στο καθε μαγαζι!!!! Καλο μας καλοκαιρι φιλε μου και μεγαλη προσοχη στους δρομους!! |
|
|||
|
|||
![]() αφου πιασαμε τα πολυ παλια χρονια....
![]() ![]() ενθυμουμαι......λοιπον,αρχες του 80 το συνεργειο του νικητα του ΚΩΒΑΙΟΥ και του γιωργου του ΣΚΥΛΟΥ,στην δαφνη και αργοτερα στην δοιρανης... ο νικητας με το χαμογελο,παντα σου ελυνε τις αποριες και σε εξυπερετουσε σε οτι λαλακια τον ρωτουσες και πιο μεσα ο τεραστιος μηχανικος ΣΚΥΛΟΣ,,μολις σε εβλεπε πιτσιρικο με το φτιαγμενο ΖΕΤΑΚΑ,σου πετουσε σφυρια,κατσαβιδια,σου εριχνε και τα καντηλια του και εφευγες με χιλια... ![]() ![]() ![]() αν λοιπον ΔΕΝ υπηρχε ο νικητας στο μαγαζι,δεν θα υπηρχε και μαγαζι... ![]() ειναι καποιοι τυποι,που πρεπει να τους εχεις στα μπουντρουμια και να δουλευουν ΜΟΝΟ... πολλοι παλιογεροι θα τους θυμουνται... ![]() ο νικητας ειναι μηχανικος ακομη και μαλιστα απο τους καλους,ενω ο γιωργος ασχολειται με κατι αλλο.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάντως με τόσο θέμα που το κάνετε θα πάω να δώ, όπως και μερικοί φίλοι μου. Με νοιάζει η συμπεριφορά αλλά και να είναι και μάστορας όπως και αναφέρετε
![]() Το χρήμα πολλοί το μίσησαν την δόξα(δημοσιότητα) ουδείς ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ο καθενας με τα βιτσια του........
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Βρίζαμε παλιά τον Μαθιό τον Τζουβαλά, τον Φαμπιάτο ότι είναι άξεστοι,απότομοι κλπ.Μόλις όμως τα πράγματα "μπαστούνωναν" εκεί τρέχαμε.Θα δώσω κι άλλο παράδειγμα: ο Χρήστος Μόνος στην Κάρπου.Λιγόλογος, πολλές φορές απότομος όμως είναι ο μοναδικός μηχανικός που δίνει ένα (1) χρόνο εγγύηση στην προσωπική του εργασία.Διαμόρφωσε το εργαστήρι/συνεργείο του κατά τέτοιο τρόπο ούτως ώστε ο πελάτης να μην παραμένει εντός αλλά να φεύγει.Το αποτέλεσμα;Τώρα το καλοκαίρι θέλεις "μέσον" για να εξυπηρετηθείς (για την ιστορία, ενώ γνωρίζει άριστα τους boxer αρνείται ευγενικά να εξυπηρετήσει "αδελφούς" για νη μην "χαλάσει την δουλειά των εξειδικευμένων/εξουσιοδοτημένων συναδέλφων").Ξέρεις τι τελικώς εφαρμόζω εδώ και χρόνια;Οποιος με ρωτά που έφτιαξες αυτό που εκείνο,που το αγόρασες αυτό κλπ, δυστυχώς δεν του δίνω απάντηση για να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις. Υ.Γ. Που θα βρώ CB-900 F2 ή GS1000 σε καλή κατάσταση (τα χούγια δεν κόβονται ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για την ''μοτοτεχνικη επιθεωρηση'' εισαι ατυχος......περυσι εδωσα (χαρισα) ολα τα τευχη της τα οποια ειχα απο το νουμερο 1 σε ενα αρρωστο σαν κι εμας μοτοσυκλετιστη στην επαρχια! Τα εβαλε στην μοτοβιβλιοθηκη του κι εκτοτε παραμενουν εκει!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
προσωπικη εμπειρια¨: επαγγελματικη καταρτιση,μια χαρα στη συμπεριφορα του,πολυ καλυτερες τιμες απο ολες τις αντιπροσωπειες(βαγΙανελη..,παναγιωτοπουλο... κλπ) και απαντησε σε καθε σχετικη μου απορια..ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ!!ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ να διαπιστωσετε οι ιδιοι αν ειναι ετσι τα πραγματα..και φυσικα...στη πορτα του καταστηματος του χωραει καθε ειδους boxer κινητηρας..φρενα εχω αψογα χωρις να εχω δει καμια μα καμια διαφορα σε σχεση με αντιπροσωπειες
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδες εχω παει και εγω σε αυτον, και δεν ξαναπηγα, ο τυπος εχει τελειως αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα.
Και ειδα οτι συμφωνουμε οι περισσοτεροι σε αυτο. ΤΥΧΑΙΟ?? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ! ![]() Και χαλαρωστε καποιοι ρε παιδια, δεν ειναι δικαστηριο εδω, φορουμ ειναι, μην μπερδευεστε. Εδω ο καθενας γραφει την γνωμη του ειτε θετικη ειτε αρνητικη για να ανοιξει τα ματια και στους υπολοιπους συμφωνα με την κριση του. Και δεν νομιζω οτι θελει καποιος να κανει σκοπιμα δυσφημηση η διαφημηση. Ετσι τουλαχιστων πρεπει να λειτουργει ενα φορουμ, οπως νομιζω οτι και γινεται. Και καπου διαβασα καποιους χαρακτηρισμους για 'αργοσχολους' Δεν νομιζω οτι πρεπει να γινονται χαρακτηρισμοι. Και με αυτη την λογικη οποιος κατηγορει καποιον οτι ειναι αργοσχολος, τοτε ειναι και ο ιδιος αργοσχολος. Αφου αφιερωνει τοσο χρονο να διαβασει και να απαντησει στους 'αργοσχολους' |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προταση για Αντιπροσωπεια στην Αθηνα. | sansiro.sugata | Φροντίδα | 34 | 03-04-2011 01:52 |
Αλλαγή τακακιών εμπρός (video) | ALX | Τεχνικά θέματα διάφορα | 34 | 27-11-2010 13:33 |
"Χρυσές δουλειές" για το RTL, χάρη στην επιστροφή Σουμάχερ στην F1 | MARK | Αγώνες | 1 | 16-03-2010 17:39 |
Πιέσεις για διόδια στην Εγνατία οδο και αυξησεις στην Αθηνων-Πατρων! | georgekostas | Ελλάδα | 5 | 14-12-2009 19:45 |
Πληροφοριες για ταξιδι στην Ευρωπη | georgekostas | Info ταξιδιών εξωτερικού | 9 | 03-09-2009 12:50 |