22-07-2010, 00:12
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Argyroupoli
Μoto: Africa Twin 750
|
|
Απάντηση: Θέλω γνώμες για αντικατάσταση - Από HONDA σε GS
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
 Εσυ θες πολλες απαντησεις!!!!!!!!
Σωστα τα λες!!! Μονον που τελεια οδηγικη συμπεριφορα ειναι καπως....... ουτοπικο οπως και η απολαυση!! Και τα δυο εκλαμβανονται διαφορετικα απο τον καθεναν μας!! Για μενα π.χ. απολαυση δεν ειναι να ειμαι συνεχως με μια ερωτηση στο κεφαλι μου του πότε και του τοπου που θα με ''αφησει'' το ταδε μηχανημα!!! και οταν διαβαζεις αυτα που γραφουν οι ιδιοκτητες του μηχανηματος που θελεις εεεεε, οσο ναναι την εχεις την μυγα!!!!!!!
οι ευρωπαιοι ειναι τοπικιστες και πολυ καλα κανουν!!!! Στην ιταλια τα 8 στα 10 οχηματα ειναι Ιταλικα και στην Γερμανια.....Γερμανικα!!! Στην δε Γαλλια Πεζο και σιτροεν μονοπωλουν τα παντα!!! θα ηταν μεχρι και ηλιθιο, απο μερους τους, να ηταν διαφορετικα τα πραγματα!!!!!
Στην Αγγλια ομως που δεν παραγουν BMW ο Kevin ASH, αγωνιζομενος και συντακτης του Motor Cycle News εκανε θεμα την ''χαμενη αξιοπιστια'' της BMW και συγκεκριμενα της GS, με την εκει αντιπροσωπεια της BMW, τις απαντησεις τις οποιας δημοσιευσε στο περιοδικο και οι οποιες τον αφησαν αναυδο με την κινυκοτητα τους!!! Μπορεις να το βρεις σε αυτο το φορουμ κανοντας αναζητηση με το ονομα του!!!
Διοτι κανεις δεν ''ριχνει΄τα μουτρα του'' να παει σε κατι που κατα την γνωμη του ειναι υποδυεστερο!!!!! Αν ησουν πλουσιος και κυκλοφορουσες με Mercedes 500SL, Cayenne κ.λ.π. μια ζωη ¨η πηγες εκει απο Πεζό γιατι σου εκατσε το Τζοκερ, αποκτωντας αλλη ''αιγλη'' ποσο ευκολο θα σου ηταν να πας σε Nissan 360Z? Να μην πω σε Τογιοτα και πεσω τοσο χαμηλα!!!
Αυτη ειναι η ολη ιστορια, θεωρουμε μια εταιρεια, λογω ονοματος, αξιοπιστη, με κυρος κ.λ.π. προσαρτιζουμε και χαρακτηρισμους οπως ''οχημα με χαρακτηρα'', μας ζουρλενει η επιστολη που μας ερχεται ''παρακαλω περασατε απο το σερβις για αλλαγη του ταδε ανταλλακτικου στα πλαισια της ταδε ανακλησης...'' κανοντας μας να νοιωθουμε βασιλικοτεροι του Βασιλεως, αισθανομαστε καποιοι που μπροστα μας ''οδηγει το αστερι'' (το ταδε λογοτυπο με κυρος) κ.λ.π. Μετα απο ολα αυτα φιλε μου πως να γυρισεις σε ενα ταπεινο Χοντα, Σουζουκι....Daelim???????? Ουτε ''χαρακτηρα'' εχουν, ουτε επιστολες στο σπιτι σου στελνουν (αμα δεν εχει ανακλησεις τι να σου στειλουν), ουτε βαρυγδουπο λογοτυπο εχουν!!!
Και ας ειναι πιο αξιοπιστα, εστω με την δικια μου εννοια!!!! Τι παει να πει χαλαει ο γερμανος, Γαλλος, Πορτογάλλος και βγαζει προβληματα? Ολα βγάζουν!!!! Οοοοολα......??????
Σημ. απο το 1981 με χρι το 1999 ειχα Χοντα, τα τελευταια τρια ηταν Αφρικα Τουιν. Ειπα να αναβαθμιστω και πηρα GS 1150 καινουριο!!! Ουτε χρονο δεν το κρατησα!!!! Δεν αντεχα άλλο τα τοσα...........!!!!! Αν θελεις σου τα λεω με ΠΜ να μην τα ξαναλεω εδω μεσα!!!
Μανι-μανι εχεις εναν που ξαναγυρισε στον Ιαπωνα, υπαρχει κι αλλος απο αυτο το φορουμ αλλα δεν μιλαει ο μπαγασας!!!!!
|
Για μενα λεει!!!!!!!!!! α ρε Γιωργο αθανατε!!!!!!
|